/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (4) |
| Több

Visszahívják a Suzukikat, a Wagon R+ és a Swift is érintett

2014. december 17. 09:27   |   Autoblog
címkék:  

Több ezer Suzukit hívnak vissza a légzsák, illetve a motor lehetséges meghibásodása miatt – erősítette meg a cég kedden. Ruska Viktória, a Magyar Suzuki Zrt. kommunikációs vezetője elmondta, 17 ezer Magyarországon értékesített Wagon R+ tulajdonosának kell szervizbe mennie, mert hibás lehet az utasoldali légzsák felfújóegysége.

Megkezdődött azoknak a Suzuki tulajdonosoknak az értesítése, akik hibás, 2013. szeptembere és novembere között gyártott 1,2 literes, K10B benzinmotorú Swift, valamint Splash modelleket vásároltak – mondta a kommunikációs vezető.

Ezen modellek esetében a vízpumpatárcsa rögzítése bizonyos helyzetekben meglazulhat, aminek következtében a motor túlmelegedhet és motorhiba alakulhat ki – tette hozzá.

A hiba összesen 7700 Esztergomban gyártott autót érint, ebből 580 darabot adtak el Magyarországon. A márkaszervizekben ellenőrzik, és ha szükséges cserélik a különböző egységeket – jegyezte meg a kommunikációs vezető.

A Magyar Suzuki Zrt. nem ad ki közleményt a visszahívásokról, a tulajdonosokat levélben értesítik – mondta Ruska Viktória.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Godzilla
2014-12-17 - 22:07

Mindíg is azt mondtam, hogy olcsó húsnak híg a leve ! Ha a légzsák menet közben bedurran ok nélkül ez halálos balesetet is okozhat. Ha a vízpumpa leáll, beragad a motor a túlhevülés következtében. Tehát az olcsó itt is nagyon-nagyon drága lett !

Perzekútor
2014-12-17 - 22:11

Nekem is Suzim van. A motorra voltam csak büszke, mert egy ütközés vele halált hozó. De már a motor sem tökéletes, olvasom a cikket. Miben bízzunk ha nem a mi autónkban ? Átvertek vele idehaza ?

xman
2014-12-19 - 23:00

A Suzuki jó autó, legalább visszahívják, ha valami nem stimmel. A megbízhatóságról meg annyit, látott már valaki Suzuki szervízet?

timcsi49
2015-03-28 - 22:53

12 éves WagonR gépkocsinkat hívták vissza. Fél óra alatt a légzsák problémáját kijavították. A megbízhatóság valahol itt kezdődik. Ennyi év után is segítenek. Megjegyzem, hogy az autó még soha nem romlott el…


*/