/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (3) |
| Több

Visszahívják az új Bugattikat

2017. december 08. 15:17   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Visszahívási programot hirdetett Chiron modelljére a Bugatti hibás ülésrögzítés miatt. Az ingyenes szerviz során az ügyfelek címéről kamionnal szállítják el az összesen 47 darab érintett járművet, s ha szükséges, kicserélik a komplett ülésszerelvényt.

Hiába, a masszív gyártáskapacitás miatt a legexkluzívabb gyártók legdrágább portékáit is érintik kínos hibák, melyekre a lehető leghamarabb reagálni kell, hogy a hírnéven ne essen csorba.

Ez alól pedig a Bugatti sem kivétel, ahol most 47 darab Chiront kell visszahívni tulajdonosától, miután a gyártó hibát talált az ülések rögzítésénél: az esetenként rossz hegesztés bizonyos erőhatásra akár el is engedhet, így nagyobb a sérülésveszély egy ütközésnél.

A Bugatti ennek kiküszöbölésére az összes érintett példányt elszállítja zárt kamionokban a legközelebbi márkaszervizbe, ahol ha úgy ítélik meg, hogy szükséges, cserélik az egész ülésszerelvényt – természetesen mindezt ingyen és sűrű elnézéskérések mellett.

Arról nem tudunk, hogy Magyarországon vagy akár közelünkben akad-e veszélyeztetett Bugatti tulaj.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

jani
2017-12-08 - 15:42

A sok barom megveszi drága pénzért ezt a felcicomázott Volkwagent, és csak Golf minőséget kap. Ilyen autóra amúgy kinek és miért van szüksége? Idióták.

Zsolt
2017-12-08 - 16:33

Valaki igencsak hamar túl szeretne tenni rajta 😀 500km… Jó befektetés volt…


*/