/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Visszapillantókat kezdett lopni egy banda New Yorkban

2019. május 08. 12:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Értékes autók külső tükreit lopja egy erre szakosodott banda. A mai modern visszapillantókban ugyanis már temérdek elektronika található, ezért értékük elérheti akár az 550 ezer forintot is, míg eltulajdonításuk relatíve egyszerű. 18 autót rongáltak így meg nemrég.

Célponttá váltak New York Mahnattan városrészén a drága autók, a tolvajok azonban nem a négykerekűeket viszik el, hanem azok visszapillantó tükreit.

A New York Post jelentésében olvasható, hogy már 18 autót rongáltak így meg a bűnözők március 1. és április 26. közötti időszakban, melyek közül tízet az 59. és a 86. nyugati utca között, négyet pedig a 86. ás a 110. nyugati utcák között.

A tolvajok legfőbb célpontja az Audi, Mercedes-Benz, BMW, Porsche és Lexus modelljei, melyek többségében beépített kamera, index, sávváltás-asszisztens, fűtés, elektromos behajtás és mozgatás található, és értékük 1500-2000 dollár (430-580 ezer forint) között mozog darabonként.

A lopások általában éjszaka történnek, ám csak ezen a területen, így a New York-i rendőrség szóvivője megnyugtatta a város lakóit, hogy nem kell tartaniuk máshol hasonló esetektől, illetve az adott zónában megnövelik a rendőri jelenlétet, hogy ne fordulhassanak elő tükörlopások sem. Arról nem tudni, hogy valamiféle kifinomult módszerrel távolítják-e el a visszapillantókat a tolvajok vagy egyszerűen barbár módszerrel letépnék az autókról – bár ez csökkentene értékükön.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/