/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Viszik a Honda NSX-et a britek, mint a cukrot

2017. augusztus 26. 12:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Egy éve sincs piacon, már elfogyott az Egyesült Királyság területén értékesítésre szánt száz darab Honda hibrid sportautó, így a japánok úgy határoztak, további 50 példánnyal örvendeztetik meg az első körből kimaradt rajongókat.

Úgy látszik, gyors sikert ért el a Honda NSX világszerte, ám Angliában olyan népszerű lett, hogy az ide szánt száz példány már mind értékesítésre került.

Ennek örömére a japán gyártó további ötvenmodell elkészítését kezdeményezte a jobbkormányos európai ország lakosainak örömére. Az első példányok 2018 közepén érkeznek meg a kereskedésekbe – de lehet, hogy szinte rögtön tulajdonosaik kertjébe, hisz egy év alatt könnyedén előre elkelhetnek az autók.

Az NSX egyébként az Ohio állambeli Marysville gyártósoron készül egy 100 fős csapat keze munkáját dicsérve. Ára az Egyesült Királyságban 150 ezer fontos (jelenlegi árfolyamon mindössze 49,5 millió forintos) indulóáron. Ezért a vevők már egy három elektromotorral és egy duplaturbós V6-os benzines aggregáttal szerelt 573 lóerős szuperhibridet kapnak, amely 3 másodperc alatt éri el a százas sprintet, míg végsebessége eléri a 307 km/órát.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/