/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Zengőék indulnak a Pure ETCR sorozaton

2021. június 15. 18:45   |   Autoblog
címkék:  

A Zengő Motorsport minden újítás mögé odaáll! Egyértelmű volt, hogy Zengő Zoliék részt szeretnének vállalni a WTCR mellett a túraautó szakág új versenyében, a kizárólag elektromos hajtású versenyautók számára kiírt Pure ETCR-sorozatban is.

zengo1_fit_790x10000

A sorozatban három gyártó vesz részt, Zengőék a Cupra E-Racerrel állnak rajthoz, a spanyol gyártón kívül rajthoz áll még a Hyundai (Veloster N ETCR) és az Alfa Romeo (Giulia ETCR) is. A szabályok a versenyautók számára 300 kW folyamatos és 500 kW maximális teljesítményt engedélyeznek, az akkumulátorok kapacitása 65 kWh lehet. A versenyautók hátsókerék-meghajtásúak, és egy sebességesek.

pure1

A Zengő Motorsport izgatottan várja az első versenyeket. A csapat természetesen már összeállt, a pilótákat a következő napokban a MOL Csapat oldalán mutatja majd be a magyar istálló. Az autók természetesen Zengő zöldek maradnak, de a Cupra kérésére befedik majd őket gyári színekkel.

pure2

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/