/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Zöld-arany BMW X2 érkezik

2022. január 27. 16:10   |   Autoblog
címkék:  

Márciusban új, látványos különkiadás érkezik a BMW X2-ből. Az exkluzív galvánarany karosszéria-kiegészítőkkel felszerelt BMW X2 Edition GoldPlay olyan extrafelszereltségi ínyencségeket egyesít, mint például a kibővített BMW M magasfényű Shadow Line külső felszereltségi csomag, és az adaptív LED-technológiás első fényszórók.

A BMW X2 Edition GoldPlay különkiadás a karosszéria vonalvezetésében és az utastér elrendezésében rejlő exkluzivitást az M Sport felszereltségi csomag stílusjegyeivel és felszereltségi tételeivel kombinálja. A kompakt Sports Activity Coupé menetdinamikai adottságait 10 milliméteres hasmagasság-csökkenést kínáló BMW M sport futómű, illetve BMW M sport kormánymű optimalizálja. A különkiadás erőteljes kiállását az első lökhárító nagyméretű, három részre osztott légbeömlője, az elöl és hátul egyaránt alkalmazott Dark Shadow karosszériabetétek, a karosszéria színére fényezett kerékjárati ívek és ajtószegélyek, valamint a BMW M magasfényű Shadow Line külső felszereltségi csomag és a BMW M aerodinamikai csomag tételei nyomatékosítják. Az oldalsó ablaksáv kereteit és szegélyeit, a B-oszlopokat és a C-oszlopok betétjeit, a külső visszapillantó-házak tartókonzolját, továbbá a kipufogóvégeket a különkiadás esetében magasfényű fekete színben álmodták meg a tervezők.

A különkiadás frontrészén magasfényű feketére fényezett M Mesh hűtőrácsok ragyognak, amelyek hálómintázata a versenyautókat idézi. A BMW X2 Edition GoldPlay különkiadás stílusos extravaganciáját az exkluzív galvánarany árnyalat ékesíti, amelyet a készítők a hűtőrács keretén, a külső visszapillantó-házakon és a 19” méretű BMW M aerodinamikai keréktárcsákon is alkalmaztak. Az extrafelszereltség részeként a modell alá 20” méretű BMW M aerodinamikai keréktárcsák is megrendelhetők, ugyancsak galvánarany színezéssel.

A San Remo Green metál karosszériafényezési árnyalat a BMW X2 Edition GoldPlay különkiadás exkluzivitásaként mutatkozik be a BMW X2 palettáján. A bajor prémiumgyártó ügyfelei ugyanakkor emellett Alpine White akril, M Misano Blue metál, Sapphire Black metál és Skyscraper Grey metál színekben is megrendelhetik a különkiadást, sőt mi több, a BMW Individual részleg által kikevert Storm Bay metál, Frozen Black metál és Frozen Pure Grey metál árnyalatok is elérhetők lesznek a különkiadáshoz. A galvánarany színű karosszériaminták a San Remo Green metál karosszériafényezési árnyalathoz hasonlóan, a BMW X2 Edition GoldPlay különkiadás kiváltságai.

A különkiadás azon modelljeire, amelyeket BMW Individual Frozen Black metál vagy BMW Individual Frozen Pure Grey metál fényezéssel rendelnek meg az ügyfelek, sem a karosszériaminták, sem pedig a galvánarany színű hűtőrács-keretek és oldalsó visszapillantó-házak nem kerülnek fel. A hűtőrácsok kereteit ehelyett feketére fényezik, az oldalsó visszapillantó-házak pedig a karosszéria színét viselik. Ez utóbbi megoldások bármelyik karosszériafényezési árnyalat esetében választhatók maradnak.

A BMW X2 Edition GoldPlay különkiadás utasterében innovatív részletekkel megfűszerezett, M-specifikus felszereltségi tételek teremtenek sportosan exkluzív hangulatot. A multifunkciós gombokkal ellátott, bőrözött BMW M sportkormány, az antracit árnyalatú tetőkárpit, a rozsdamentes acélból készült BMW M pedálsor, a BMW M lábtámasz és a BMW M stílusú slusszkulcs egytől egyig a különkiadás sportos kvalitásait hirdeti, miközben a gondos részletességgel elhelyezett utastéri stílusjegyek a karosszéria egyedi vonásait idézik. Ilyenek többek között a hálómintázatú hűtőrácsokra emlékeztető küszöbtoldatok, amelyeken galvánarany színnel olvasható az „Edition” felirat, a műszerfal első utas előtti részén látható egyedi mintázat pedig a látványos karosszériamintákat imitálja. A matt árnyalatú Dark Graphite műszerfalon a tervezők most először alkalmaztak lézergravírozással készült technológiát: a karosszériamintákat idéző grafikát Golden Mica metál színben gravírozták bele a műszerfal felületébe, amelyet ezután átlátszó lakkréteggel fedtek be.

A különkiadás utasterének másik egyedi eleme a BMW M sportülés-páros, amelyeket rendkívüli oldaltartással és integrált fejtámlákkal építettek be az első sorba. Mindkét ülést fekete Dakota bőrkárpit borítja, a háttámlák közepén exkluzív varrásmintákkal és Giallo Oro – aranysárga árnyalatú – kontrasztvarrással. A BMW M sportülések a fejtámlák alatt magasfényű feketére fényezett betétet viselnek, a fejtámlákat pedig a BMW M GmbH hímzett logója díszíti.

Az aranysárga árnyalatú kontrasztvarrás a különkiadás műszerfalára, középkonzoljára, valamint középső és oldalsó könyöktámaszaira is kiterjed. Az antracit árnyalatú szőnyegek szintén Giallo Oro szegélyezést viselnek. Az egyetlen kivétel e tekintetben a BMW X2 xDrive25e plug-in hibrid modell, amelynek antracit árnyalatú szőnyegei alapfelszereltségként és a különkiadás esetében is szürke szegélyezést kapnak.

A plug-in hibrid hajtáslánc-technológiával szerelt modell és a BMW X2 M35i élsportoló mellett a bajor prémiummárka ügyfelei a BMW X2 Edition GoldPlay különkiadást további nyolc hajtáslánc-változattal is megrendelhetik. A portfólió a 136 lóerős BMW X2 sDrive18i modelltől a 231 lóerős BMW X2 xDrive25d modellig terjed, rajta kétféle benzines és háromféle dízelüzemű erőforrással. A motorok hatfokozatú manuális váltón, hétfokozatú, duplakuplungos Steptronic automataváltón vagy nyolcfokozatú Steptronic automataváltón keresztül adják le teljesítményüket és forgatónyomatékukat. A belépő szintű modell kivételével mindegyik erőforráshoz társítható BMW xDrive intelligens összkerékhajtás, az opcionális extrafelszereltség részeként. Utóbbi a BMW X2 xDrive25d modell esetében az alapfelszereltség része.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/