/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Zöld-arany BMW X2 érkezik

2022. január 27. 16:10   |   Autoblog
címkék:  

Márciusban új, látványos különkiadás érkezik a BMW X2-ből. Az exkluzív galvánarany karosszéria-kiegészítőkkel felszerelt BMW X2 Edition GoldPlay olyan extrafelszereltségi ínyencségeket egyesít, mint például a kibővített BMW M magasfényű Shadow Line külső felszereltségi csomag, és az adaptív LED-technológiás első fényszórók.

A BMW X2 Edition GoldPlay különkiadás a karosszéria vonalvezetésében és az utastér elrendezésében rejlő exkluzivitást az M Sport felszereltségi csomag stílusjegyeivel és felszereltségi tételeivel kombinálja. A kompakt Sports Activity Coupé menetdinamikai adottságait 10 milliméteres hasmagasság-csökkenést kínáló BMW M sport futómű, illetve BMW M sport kormánymű optimalizálja. A különkiadás erőteljes kiállását az első lökhárító nagyméretű, három részre osztott légbeömlője, az elöl és hátul egyaránt alkalmazott Dark Shadow karosszériabetétek, a karosszéria színére fényezett kerékjárati ívek és ajtószegélyek, valamint a BMW M magasfényű Shadow Line külső felszereltségi csomag és a BMW M aerodinamikai csomag tételei nyomatékosítják. Az oldalsó ablaksáv kereteit és szegélyeit, a B-oszlopokat és a C-oszlopok betétjeit, a külső visszapillantó-házak tartókonzolját, továbbá a kipufogóvégeket a különkiadás esetében magasfényű fekete színben álmodták meg a tervezők.

A különkiadás frontrészén magasfényű feketére fényezett M Mesh hűtőrácsok ragyognak, amelyek hálómintázata a versenyautókat idézi. A BMW X2 Edition GoldPlay különkiadás stílusos extravaganciáját az exkluzív galvánarany árnyalat ékesíti, amelyet a készítők a hűtőrács keretén, a külső visszapillantó-házakon és a 19” méretű BMW M aerodinamikai keréktárcsákon is alkalmaztak. Az extrafelszereltség részeként a modell alá 20” méretű BMW M aerodinamikai keréktárcsák is megrendelhetők, ugyancsak galvánarany színezéssel.

A San Remo Green metál karosszériafényezési árnyalat a BMW X2 Edition GoldPlay különkiadás exkluzivitásaként mutatkozik be a BMW X2 palettáján. A bajor prémiumgyártó ügyfelei ugyanakkor emellett Alpine White akril, M Misano Blue metál, Sapphire Black metál és Skyscraper Grey metál színekben is megrendelhetik a különkiadást, sőt mi több, a BMW Individual részleg által kikevert Storm Bay metál, Frozen Black metál és Frozen Pure Grey metál árnyalatok is elérhetők lesznek a különkiadáshoz. A galvánarany színű karosszériaminták a San Remo Green metál karosszériafényezési árnyalathoz hasonlóan, a BMW X2 Edition GoldPlay különkiadás kiváltságai.

A különkiadás azon modelljeire, amelyeket BMW Individual Frozen Black metál vagy BMW Individual Frozen Pure Grey metál fényezéssel rendelnek meg az ügyfelek, sem a karosszériaminták, sem pedig a galvánarany színű hűtőrács-keretek és oldalsó visszapillantó-házak nem kerülnek fel. A hűtőrácsok kereteit ehelyett feketére fényezik, az oldalsó visszapillantó-házak pedig a karosszéria színét viselik. Ez utóbbi megoldások bármelyik karosszériafényezési árnyalat esetében választhatók maradnak.

A BMW X2 Edition GoldPlay különkiadás utasterében innovatív részletekkel megfűszerezett, M-specifikus felszereltségi tételek teremtenek sportosan exkluzív hangulatot. A multifunkciós gombokkal ellátott, bőrözött BMW M sportkormány, az antracit árnyalatú tetőkárpit, a rozsdamentes acélból készült BMW M pedálsor, a BMW M lábtámasz és a BMW M stílusú slusszkulcs egytől egyig a különkiadás sportos kvalitásait hirdeti, miközben a gondos részletességgel elhelyezett utastéri stílusjegyek a karosszéria egyedi vonásait idézik. Ilyenek többek között a hálómintázatú hűtőrácsokra emlékeztető küszöbtoldatok, amelyeken galvánarany színnel olvasható az „Edition” felirat, a műszerfal első utas előtti részén látható egyedi mintázat pedig a látványos karosszériamintákat imitálja. A matt árnyalatú Dark Graphite műszerfalon a tervezők most először alkalmaztak lézergravírozással készült technológiát: a karosszériamintákat idéző grafikát Golden Mica metál színben gravírozták bele a műszerfal felületébe, amelyet ezután átlátszó lakkréteggel fedtek be.

A különkiadás utasterének másik egyedi eleme a BMW M sportülés-páros, amelyeket rendkívüli oldaltartással és integrált fejtámlákkal építettek be az első sorba. Mindkét ülést fekete Dakota bőrkárpit borítja, a háttámlák közepén exkluzív varrásmintákkal és Giallo Oro – aranysárga árnyalatú – kontrasztvarrással. A BMW M sportülések a fejtámlák alatt magasfényű feketére fényezett betétet viselnek, a fejtámlákat pedig a BMW M GmbH hímzett logója díszíti.

Az aranysárga árnyalatú kontrasztvarrás a különkiadás műszerfalára, középkonzoljára, valamint középső és oldalsó könyöktámaszaira is kiterjed. Az antracit árnyalatú szőnyegek szintén Giallo Oro szegélyezést viselnek. Az egyetlen kivétel e tekintetben a BMW X2 xDrive25e plug-in hibrid modell, amelynek antracit árnyalatú szőnyegei alapfelszereltségként és a különkiadás esetében is szürke szegélyezést kapnak.

A plug-in hibrid hajtáslánc-technológiával szerelt modell és a BMW X2 M35i élsportoló mellett a bajor prémiummárka ügyfelei a BMW X2 Edition GoldPlay különkiadást további nyolc hajtáslánc-változattal is megrendelhetik. A portfólió a 136 lóerős BMW X2 sDrive18i modelltől a 231 lóerős BMW X2 xDrive25d modellig terjed, rajta kétféle benzines és háromféle dízelüzemű erőforrással. A motorok hatfokozatú manuális váltón, hétfokozatú, duplakuplungos Steptronic automataváltón vagy nyolcfokozatú Steptronic automataváltón keresztül adják le teljesítményüket és forgatónyomatékukat. A belépő szintű modell kivételével mindegyik erőforráshoz társítható BMW xDrive intelligens összkerékhajtás, az opcionális extrafelszereltség részeként. Utóbbi a BMW X2 xDrive25d modell esetében az alapfelszereltség része.


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/