2015. november 17. 19:30   |   Autoblog
címkék:  

SEAT Ibizát nyert a Ki Mit Tube győztese

A két hónapon át sok embert megmozgató online szórakoztató-ipari produkció, a Ki Mit Tube második évad győztese a 15 éves Bánki Beni lett. A fiatal több mint 13 ezer nézői szavazatot kapott produkcióira, döntős videója több mint kétezer szavazat előnnyel verte a teljes mezőnyt, így ő lett a legmenőbb online videós verseny abszolút nyertese. A vetélkedőt másodjára is támogatta a SEAT, így a győztes nyereménye többek között egy SEAT Ibiza Connect modell egyéves használata. Az autót a 15 éves Beni édesapja vezeti majd, a fellépésekre ezzel jut el a nagy internetes rajongótáborral büszkélkedő fiatal.

A SEAT Ibiza Connect modell az összekapcsolhatóság legmagasabb szintű megoldásait nyújtja. Az új Ibiza verzió egyedüli formatervezési elemeket kapott és korszerű, a cég által kifejlesztett alkalmazásokkal ellátott Samsung okostelefon is jár hozzá. Az Ibiza Connect modell a legmodernebb összekapcsolhatósági tulajdonságokkal rendelkezik, ami lehetővé teszi, hogy könnyen, kényelmesen és biztonságosan férjünk hozzá azokhoz az információkhoz, amelyeket akkor sem szeretnénk kihagyni, amikor az autóban ülünk.

A SEAT rendszere lehetővé teszi, hogy a mobiltelefonban tárolt tartalmat megjeleníthessük a gépkocsi kijelzőjén, lehetőséget adva a vezetőnek arra, hogy bármilyen információba belenézzen anélkül, hogy közben a figyelme elterelődne a vezetéstől. A felhasználók így elérik a navigációs rendszer funkcióit, a gépkocsi menetadatait, valamint olyan funkciókat is, mint a Challenger, amely segíti a vezetési képességek fejlesztését, különös figyelemmel a takarékos vezetésre. A SEAT Connect arra is lehetőséget ad, hogy például egy mozdulattal telefonhívást kezdeményezzenek a kijelzőt megérintve.

Az ingyenesen letölthető ConnectApp tökéletesen kihasználja a MirrorLink integrálását. Az egyik központi funkció az “Olvasd fel nekem!” és a “Válaszolj hanggal”. Ez a szövegfelolvasó funkció például az e-mailekből, a szöveges üzenetekből, a Facebook vagy Twitter fiókokból beérkező üzeneteket beszéddé alakítja át, azokat hangosan és tisztán felolvassa. Az új üzenetekre a válaszokat saját hangunkkal bediktálhatjuk, ezáltal nem vonja el a figyelmünket a szöveg beírása az érintőképernyőre. Új, exkluzív funkciót jelent a gesztusok, a mozdulatok követése. Olyan funkciókat, mint például a hívások, vagy címek keresése, egy rövid ujjmozdulattal előhívhatunk a SEAT MediaSystem érintőképernyőjére.

A SEAT MediaSystem üdvözlő képernyője egyéni igényekre szabható információkat kínál fel, mint például az aktuális időjárás-előrejelzés, vagy találkozók felidézése a Facebook alkalmazásból. Az „okos tippek” funkció számára az alkalmazás megtanulja az egyéni preferenciákat, mint például a gyakran használt úti célt, és képes emlékeztetni a találkozókra. Az alkalmazás rendszeres frissítései majd további fejlett funkciók beépítését is tartalmazni fogják.

A tökéletes összekapcsolhatóságon túl a SEAT exkluzív felszereltséget is kínál a Connect modellekhez. A külső tükrök és az exkluzív könnyűfém keréktárcsák Connect szürke vagy kék kivitelben is választhatók, a küszöbön Connect logó köszönti a vezetőjét, és a belső díszítőelemek is az exkluzív Connect kék színben tündökölnek. A fekete ülések kárpitozását ugyancsak kék elemek teszik hangsúlyosabbá.