/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
cng, földgáz, ibiza, seat, seat ibiza, új ibiza, új seat

kismenő

Felfrissült a SEAT Ibiza

időpont:2021. április 15. 18:10

szerző:Autoblog

címkék:

A SEAT felfrissíti Ibiza modelljét, amely megújult külső formavilággal, forradalmi belső térrel és összekapcsolhatósági illetve vezetéstámogató rendszerek új szintjével várja az érdeklődőket.

arona, ibiza, seat

újult erővel

A SEAT átfaragja Ibiza és Arona modelljeit

időpont:2021. április 06. 18:45

szerző:Autoblog

címkék:

A SEAT új energiát visz városi járművei világába, továbbfejlesztve azok külső megjelenését és forradalmasítva a nagy kedvenc Ibiza és Arona modellek belső terét. Itt az első kedvcsináló fotó.

cupra, elektromos, formentor, hibrid, ibiza, leon, mobilitás, plug-in, seat, seat 600

jubileum

Hetven éves a SEAT

időpont:2020. május 06. 17:30

szerző:Autoblog

címkék:

1950. május 9-én hozták létre azt a céget, amelyik „kerekekre helyezte” Spanyolországot és széles körben tette elérhetővé a mobilitást. Ettől a pillanattól kezdve a SEAT mélyreható változásokon ment keresztül, és állandó megújulási képességéről tett tanúbizonyságot.

arona, ibiza, seat

korszerűsítés

Digitális műszerfal a legkisebb SEAT-okban is

időpont:2018. augusztus 22. 17:55

szerző:Autoblog

címkék:

A SEAT az Aronában és az Ibizában is bevezeti a sokoldalú és tetszés szerint beállítható digitális műszerfalat, amely áttekinthetőbb, és a vezetők igényeinek jobban megfelelő információkat nyújt.

arona, arona beats, ibiza, ibiza beats, seat

ibiza és arona beats

Két, városi pörgésre tervezett SEAT

időpont:2018. július 06. 19:30

szerző:Autoblog

címkék:

Fiatalosak és lendületesek, városi pörgésre tervezve. Pontosan ilyen az új SEAT Ibiza és az Arona és ez jellemző a Beats by Dr. Dre márkára is, amely megváltoztatta az emberek zenehallgatási szokásait.

arteon, civic, euro ncap, i30, ibiza, mustang, stelvio, törésteszt

Ismét hat autót tört az Euro NCAP

időpont:2017. július 05. 18:15

szerző:Autoblog

címkék:

Az új Alfa Romeo Stelvio, a Hyundai i30, az Opel Insignia, a SEAT Ibiza és a Volkswagen Arteon egyaránt megkapta a maximális öt csillagot, viszont a Honda Civic teljesítményét csak négycsillagosra értékelték. A faceliftes Ford Mustang három csillagot ért el.

genfi autószalon, ibiza, seat, seat ibiza, új ibiza

az ötödik

Genfben debütált az új SEAT Ibiza

időpont:2017. március 09. 12:30

szerző:Autoblog

címkék:

Mindig az autóipar jelentős eseményének számít a Genfi Autószalon, a 2017-es azonban különleges a SEAT számára. Itt mutatkozik be az Ibiza ötödik generációja, így a stand középpontjában a márka legnagyobb darabszámban értékesített modellje áll majd.

ibiza, seat, seat ibiza, új ibiza, volkswagen

felnőtt

Leleplezték az új SEAT Ibizát

időpont:2017. február 01. 19:35

szerző:Autoblog

címkék:

Lerántották a leplet az ötödik generációs SEAT Ibizáról. A spanyol márka kisautója sportosabb és masszívabb külalakot öltött, műszakilag pedig rengeteget lépett előre. Még nagyobb élmény vezetni, utasterében pedig nagyobb a hely. Júniusban kerül piacra.

ibiza, ibiza connect, seat, seat ibiza

SEAT Ibizát nyert a Ki Mit Tube győztese

időpont:2015. november 17. 19:30

szerző:Autoblog

címkék:

A két hónapon át sok embert megmozgató online szórakoztató-ipari produkció, a Ki Mit Tube második évad győztese a 15 éves Bánki Beni lett. A vetélkedőt másodjára is támogatta a SEAT, így a győztes nyereménye többek között egy SEAT Ibiza Connect modell egyéves használata.

ibiza, ibiza sc, ibiza st, seat

karakteres

Megújult a SEAT Ibiza

időpont:2015. május 20. 19:10

szerző:Autoblog

címkék:

A SEAT átfésülte kisautóját, az Ibizát. Új motorok, egyénre szabott felszereltség, kiegészítő biztonsági rendszerek és teljes körű csatlakozási lehetőségek, illetve infotainment rendszerek jelentek meg a modellben. Nyár végén érkezik a kereskedésekbe.

cupster, gti-találkozó, ibiza, seat, wörthersee

wörthersee treffen

Egy nyitott SEAT Ibiza Cupra

időpont:2014. május 21. 15:00

szerző:Autoblog

címkék:

A wörthi-tavi GTI Találkozó a Volkswagen Csoport márkáinak egy kiváló lehetőség arra, hogy extrém tanulmányautókon mutassák be tudásukat és megismertessék a közönséget a legsportosabb modelljeikkel. Az Audi után a SEAT is egy radikális járművet épített az eseményre.

cupra, ibiza, seat

spanyol ikon

Harminc éves a SEAT Ibiza

időpont:2014. április 16. 19:40

szerző:Autoblog

címkék:

Az Ibiza az utóbbi három évtized során a spanyol márka legkeresettebb, legtöbb példányban eladott modellje volt, és a saját szegmensében immár 15 éve tartja vezető helyét a spanyol piacon. Eddig majdnem ötmillió darabot adtak el belőle.