/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Ismét hat autót tört az Euro NCAP

2017. július 05. 18:15   |   Autoblog
címkék:  

Az Euro NCAP független gépjármű-értékelő szervezet közzétette legfrissebb törésteszt-eredményeit. Az új Alfa Romeo Stelvio, a Hyundai i30, az Opel Insignia, a SEAT Ibiza és a Volkswagen Arteon egyaránt megkapta a maximális öt csillagot, viszont a Honda Civic teljesítményét csak négycsillagosra értékelték. A faceliftes Ford Mustang is betlizett, csak három csillagot ért el.

SEAT IBIZA 010H

A Volkswagen új ötajtós kupéja, az Arteon minden területen remekül teljesített, sőt, minden idők legjobb értékelését kapta a gyalogosvédelem területén. Az Alfa új SUV-ja pedig felnőtt utasvédelem területén jeleskedett, 97 százalékos értékeléssel zárt, ami eddig csak a Volvo XC90-nek sikerült. A SEAT Ibiza új nemzedéke magas biztonsági alapfelszereltségével emelkedett ki a mezőnyből, amely igen jó értékelést hozott a számára. A kiskategóriában a legtöbb típusnál feláras például az autonóm fékező rendszer, de az Ibiza ezt alapáron adja, ráadásul gyalogosészleléssel kiegészítve.

new-generation-i30-exterior-7-hires

A Hyundai i30 is lenyűgöző teljesítményt nyújtott. Némi meglepetést a Honda Civic okozott azzal, hogy a vártnál alacsonyabb szintű biztonságot nyújtott a gyermekeknek, végül négy csillagot kapott. A Ford Mustang néhány hónappal ezelőtt kétcsillagos minősítéssel zárt az Euro NCAP vizsgálatán, akkor a Ford ígéretet tett, hogy foglalkozik a felmerült hiányosságokkal, kijavítja a légzsákokat és felszereli az autót többek között vészfékező és sávtartó rendszerrel. Megtette, azonban a Mustang így is három csillagot kapott.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/