/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

SEAT Ibizát nyert a Ki Mit Tube győztese

2015. november 17. 19:30   |   Autoblog
címkék:  

A két hónapon át sok embert megmozgató online szórakoztató-ipari produkció, a Ki Mit Tube második évad győztese a 15 éves Bánki Beni lett. A fiatal több mint 13 ezer nézői szavazatot kapott produkcióira, döntős videója több mint kétezer szavazat előnnyel verte a teljes mezőnyt, így ő lett a legmenőbb online videós verseny abszolút nyertese. A vetélkedőt másodjára is támogatta a SEAT, így a győztes nyereménye többek között egy SEAT Ibiza Connect modell egyéves használata. Az autót a 15 éves Beni édesapja vezeti majd, a fellépésekre ezzel jut el a nagy internetes rajongótáborral büszkélkedő fiatal.

A SEAT Ibiza Connect modell az összekapcsolhatóság legmagasabb szintű megoldásait nyújtja. Az új Ibiza verzió egyedüli formatervezési elemeket kapott és korszerű, a cég által kifejlesztett alkalmazásokkal ellátott Samsung okostelefon is jár hozzá. Az Ibiza Connect modell a legmodernebb összekapcsolhatósági tulajdonságokkal rendelkezik, ami lehetővé teszi, hogy könnyen, kényelmesen és biztonságosan férjünk hozzá azokhoz az információkhoz, amelyeket akkor sem szeretnénk kihagyni, amikor az autóban ülünk.

A SEAT rendszere lehetővé teszi, hogy a mobiltelefonban tárolt tartalmat megjeleníthessük a gépkocsi kijelzőjén, lehetőséget adva a vezetőnek arra, hogy bármilyen információba belenézzen anélkül, hogy közben a figyelme elterelődne a vezetéstől. A felhasználók így elérik a navigációs rendszer funkcióit, a gépkocsi menetadatait, valamint olyan funkciókat is, mint a Challenger, amely segíti a vezetési képességek fejlesztését, különös figyelemmel a takarékos vezetésre. A SEAT Connect arra is lehetőséget ad, hogy például egy mozdulattal telefonhívást kezdeményezzenek a kijelzőt megérintve.

Az ingyenesen letölthető ConnectApp tökéletesen kihasználja a MirrorLink integrálását. Az egyik központi funkció az “Olvasd fel nekem!” és a “Válaszolj hanggal”. Ez a szövegfelolvasó funkció például az e-mailekből, a szöveges üzenetekből, a Facebook vagy Twitter fiókokból beérkező üzeneteket beszéddé alakítja át, azokat hangosan és tisztán felolvassa. Az új üzenetekre a válaszokat saját hangunkkal bediktálhatjuk, ezáltal nem vonja el a figyelmünket a szöveg beírása az érintőképernyőre. Új, exkluzív funkciót jelent a gesztusok, a mozdulatok követése. Olyan funkciókat, mint például a hívások, vagy címek keresése, egy rövid ujjmozdulattal előhívhatunk a SEAT MediaSystem érintőképernyőjére.

A SEAT MediaSystem üdvözlő képernyője egyéni igényekre szabható információkat kínál fel, mint például az aktuális időjárás-előrejelzés, vagy találkozók felidézése a Facebook alkalmazásból. Az „okos tippek” funkció számára az alkalmazás megtanulja az egyéni preferenciákat, mint például a gyakran használt úti célt, és képes emlékeztetni a találkozókra. Az alkalmazás rendszeres frissítései majd további fejlett funkciók beépítését is tartalmazni fogják.

A tökéletes összekapcsolhatóságon túl a SEAT exkluzív felszereltséget is kínál a Connect modellekhez. A külső tükrök és az exkluzív könnyűfém keréktárcsák Connect szürke vagy kék kivitelben is választhatók, a küszöbön Connect logó köszönti a vezetőjét, és a belső díszítőelemek is az exkluzív Connect kék színben tündökölnek. A fekete ülések kárpitozását ugyancsak kék elemek teszik hangsúlyosabbá.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/