/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Egy nyitott SEAT Ibiza Cupra

2014. május 21. 15:00   |   Autoblog
címkék:  

A 2014-es Wörthersee Treffen, azaz a wörthi-tavi GTI Találkozó a Volkswagen Csoport márkáinak egy kiváló lehetőség arra, hogy extrém tanulmányautókat mutassanak be és megismertessék a közönséget a legsportosabb modelljeikkel. Az Audi után a SEAT is egy radikális járművet épített az eseményre, amely egyúttal az Ibiza 30. születésnapjáról is megemlékezik.

Az Ibiza Cupster jellegzetessége, hogy egyáltalán nincsen teteje, és szélvédőből is csak egy alacsony jutott neki. Az autó az övvonalig gyári kivitelű, a fölött azonban radikálisan nyitott. Az oldalablakok hátrafelé ereszkednek. A sofőr és utasa ennek ellenére biztonságban érezheti magát, a normál Cupra változathoz képest ugyanis 8 centiméterrel mélyebben ülnek.

A tanulmány 18 colos kerekeken áll és speciális narancs fényezést kapott. Ezt ellentételezi az ülések mögötti „dupla buborék” elem fekete színe, valamint a minimalista utastér ugyancsak fekete Alcantara kárpitozása. Az Ibiza Cupster alapját a Cupra változat adja, így egy 1,4 literes 180 lóerős TSI turbómotor mozgatja, amihez DSG duplakuplungos váltómű tartozik.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/