2017. november 05. 12:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Felnyársalta a szalagkorlát a Bentley Mulsanne-t

Bár alapvetően védelmünkre találták ki, ha rossz szögből kapjuk el a szalagkorlátot, akár a vesztünket is okozhatja. Mint ahogy tette ezt egy méregdrága Bentley Mulsanne-al, melyet szó szerint felnyársalt a hatalmas fém elem.

Nem a használtpiac legjobb ajánlata ez a 2011-es Bentley, amely csúnya balesetet szenvedett ismeretlen okokból kifolyólag Amerikában.

Amit a képek alapján leszűrhetünk, hogy a találkozás a szalagkorláttal nem merőleges volt, így a hatalmas fém elem szó szerint keresztülment hosszában az egész autón. Így az egykoron 80 millió forintot is érő szedán egy halom értéktelen roncs lett – hacsak jövendőbeli tulajdonosa nem látja benne a lehetőséget minimum 13 100 dolláros indulóár mellett.

A brit luxusjárművet ugyanis ennyiért hirdették egy online árverésen, ahol ismeretlen összegért el is kelt. Amint az a fotókon látszik, a korlát is járt mellé ajándékba, és legalább a légzsákok nem nyíltak. Ettől még mélyen zsebbe nyúlós lehet a történet vége, de mindig akadnak vállalkozó szellemű beruházók…