bentley, blower, centenárium, continental gt, mulsanne, number 1 edition

blower no. 1

A nap képe: visszaemlékezés az ikonikus Bentley versenyautóra

időpont:2019. június 28. 13:45

szerző:DG

címkék:

A Bentley különleges, limitált kiadású modellel emlékezik meg történelme egyik leghíresebb versenyautójáról, az 1929-es Bentley Blower No. 1-ről. Ez az autó a harmadik különleges modell a márka jubiláló évében, és csak 100 darab készül belőle.

8 litre, bentley, mulsanne, w.o. bentley

egyedi darab

A nap képe: a cégalapító előtt tisztelgő Bentley

időpont:2018. július 16. 17:05

szerző:DG

címkék:

A Bentley egy igazán különleges Mulsanne limuzint dob piacra, amely a cégalapítónak állít emléket. A Mulsanne W.O. Editionből összesen 100 darabot készítenek és mindegyik autóban elrejtenek egy darabot az alapító személyes használatú 8 literes autójának főtengelyéből.

árverés, autóbaleset, bentley, mulsanne

Átdöfte

Felnyársalta a szalagkorlát a Bentley Mulsanne-t

időpont:2017. november 05. 12:30

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

Bár alapvetően védelmünkre találták ki, ha rossz szögből kapjuk el a szalagkorlátot, akár a vesztünket is okozhatja. Mint ahogy tette ezt egy méregdrága Bentley Mulsanne-al, melyet szó szerint felnyársalt a hatalmas fém elem.

a nap képe, mansory, mulsanne, tuning, új bentley

Mansory Bentley

A nap képe: Az elegancia és a vadság találkozása

időpont:2017. július 13. 07:00

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

A Mansory nem épp egy népszerű modell nemesítését tűzte ki célul legutóbb. A több mint 80 milliós Bentley Mulsanne átalakítása azonban hálás feladat volt, és a cég szerint van is rá kereslet. Persze azt nem árulták el, mennyiért szabják át a modellt.

a nap képe, mulsanne, új bentley

53 milliárd képpont

A nap képe: Vajon milyen autót rejt a gigapixeles fotó?

időpont:2016. június 25. 07:00

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

Akár azt is kérdezhetnénk, a Golden Gate híd mely pontján halad a következő fényképen főszereplő négykerekű, ugyanis a Bentley elkészítette minden idők legnagyobb panoráma felvételét egy autómodellről.

bentley, erzsébet királynő, mulsanne

királyi hintó

Eladó Erzsébet királynő Bentley-je

időpont:2016. április 05. 10:30

szerző:DG

címkék:

Eladóvá vált Erzsébet királynő személyes használatú Bentley Mulsanne limuzinja. Az Auto Traderre felkerült királyi autó makulátlan állapotnak örvend és összesen 5800 mérföldet futott. Valamivel kevesebb, mint 200 ezer fontot kérnek a történelem eme guruló darabjáért.

bentley, genfi autószalon, grand limousine, mulsanne

grand limousine

A nap képe: a Bentley sofőrös limuzinja

időpont:2016. március 08. 07:00

szerző:DG

címkék:

A Bentley egyik ügyfele megrendelésére készítette el a Mulsanne Grand Limousine-t, amelyet a Genfi Autószalonon is megcsodálhatott a nagyérdemű. Az új Mulsanne-nál egy méterrel hosszabb autó a luxus és kifinomultság legmagasabb fokát képviseli.

bentley, genfi autószalon, mulsanne, speed

mulsanne

Itt a Bentley új zászlóshajója

időpont:2016. február 24. 19:30

szerző:DG

címkék:

A Bentley Mulsanne megtestesíti mindazt, amit a patinás brit márka az autóépítésről tud. A kézi munkával összeállított limuzin háromféle kivitelben lesz elérhető, a normál mellett rendelkezésre áll a Speed modell és most első ízben egy hosszított verzió.

bentley, grand convertible, los angeles, mulsanne

grand convertible

A Bentley csúcskabriója

időpont:2014. november 18. 20:35

szerző:DG

címkék:

A Bentley bemutatta a Mulsanne limuzinból kifejlesztett Grand Convertible modellt, amely a márka valaha épített legkifinomultabb nyitott tetős autója. A kézzel készült csúcskabrió a Los Angeles-i Autószalonon áll a közönség elé.

bentley, mulsanne, mulsanne speed

mulsanne speed

A Bentley zászlóshajója

időpont:2014. szeptember 16. 19:20

szerző:DG

címkék:

A Bentley bemutatta a főúri luxust és sportautós menetteljesítményeket kínáló Mulsanne Speed modellt, amelyben a tradicionális, 6,75 literes V8-as motor 537 lóerőt és mozdonnyi, 1100 Nm nyomatékot generál, így a testes luxuslimuzin 4,9 másodperc alatt szökik fel százra.