/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Különkiadással búcsúzik a Bentley Mulsanne

2020. január 15. 19:43   |   Autoblog
címkék:  

A Bentley exkluzív végső kiadással búcsúztatja ikonikus, 1980 óta gyártott zászlóshajóját, a Mulsanne-t. A főnöki szerepet a jövőben a Flying Spur veszi át, amely 2023-ban hibrid hajtáslánccal is piacra lép majd. A Mulsanne 6.75 Edition by Mullinerből csak 30 darabot készítenek.

Az egyedi kivitelű Mulsanne 6.75 Edition by Mulliner a márka ikonikus modelljét búcsúztatja, amelyet teljes karrierje során az 1960-ban sorozatgyártásba küldött, így idén 60 éves, legendás 6,75 literes V8-as motor hajtott. Jelen állapotában a duplaturbós erőforrás 530 lóerőt és 1100 Nm nyomatékot szolgáltat, a valaha konstruált legnagyobb nyomatékú Bentley aggregát.

A Mulsanne 6.75 Edition by Mulliner egyedi külső és belső stílusjegyeket vonultat fel. A vevő által választott külső színt fényes fekete részletek ellentételezik, a fényszórók és a hátsó lámpák azonban krómtól csillognak. A szárnyas B márkajelvény, a Mulliner Serenity hűtőrács és alsó rácsozás viszont fekete árnyalatú. A 21 colos Mulsanne Speed kerekek külső felülete magas fényű, belsejük viszont fekete.

Az utastérben egyedi plakett, küszöblécek és hímzett feliratok jelzik a különleges kiadást. Az ülésekbe hímzett 6.75 Edition logó krómozott formában megjelenik az első sárvédőn és a motortérben, de az autó ajtónyitásnál a földre is vetíti azt. Ezenkívül a 6,75 literes erőforrás szívócsonkja a megszokott ezüsttel szemben fekete színű, a motor névtábláján pedig az építő aláírása helyett a Bentley elnök-vezérigazgatójának aláírását találjuk meg.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/