a nap képe, mansory, phantom, tuning, új rolls-royce

Mansory Rolls-Royce

A nap képe: Kigyúrt arisztokrata

időpont:2018. november 07. 07:00

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

Ez születik akkor, amikor a nemest nemesítik tovább, avagy a Mansory elkészítette a Rolls-Royce Phantom polgárpukkasztó kiadását nagyobb lökhárítókkal, küszöbökkel, kerekekkel, több kipufogóval és lóerővel.

mansory, monaco, ritkaság, tuning, új rolls-royce, wraith

Drága mulatság

A Mansory féle Rolls-Royce tudja, hol kell lazítani

időpont:2018. november 04. 12:30

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

Monacoban kapták lencsevégre a Rolls-Royce Wraith egy átszabott példányát. A munkát a Mansory hajtotta végre, így a helyenként csupasz szénszálas, illetve fehérre fényezett luxuskupé nem csak optikailag, de a lemezek alatt is megújult, pontosabban erősödött

mansory, range rover, velar

úri szabóság

Mansory Range Rover Velar

időpont:2018. június 26. 19:20

szerző:DG

címkék:

A saját stílusában megfűszerezte egy kicsit a Mansory a Range Rover Velar luxusterepjárót. A Velar szériaállapotában igazi szépség, a Mansory kiegészítőivel pedig a vadabb oldalát domborítja ki.

bugatti, mansory, veyron

egyedi darab

A nap képe: egy ragyogó Bugatti

időpont:2018. június 20. 12:05

szerző:DG

címkék:

A legtöbb sportautó-rajongó szívesen látna a garázsában egy Bugattit, legyen az Chiron, EB110 vagy akár egy háború előtti versenyautó. Ha rajtunk múlna, mi ezt a króm-karbon Veyront választanánk, a legvonzóbb ilyen modellt, amit valaha láttunk.

bugatti, bugatti veyron, mansory, vivere diamond edition

genf 2018

A nap képe: egy szoborszerű Bugatti

időpont:2018. március 14. 14:45

szerző:DG

címkék:

Ha a tehetős vevő korlátok nélküli luxusra vágyik, felkeresi a Mansory-t, aki a legelrugaszkodottabb elképzeléseket is megvalósítja. A megosztó munkáiról ismert nemesítő egyik ügyfele kérésére egy több millió eurós Bugatti Veyron 16.4-et öltöztetett különleges ruhába.

bernie ecclestone, elektromobilitás, forma-1, golfkocsi, mansory, tuning

Mansory Garia Golfautó

A nap képe: Bernie Ecclestone és új golfautója?

időpont:2018. március 09. 07:00

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

A világ leggyorsabb golfkocsijának közelében láttuk ólálkodni a Forma-1 ex urát. Bernie Ecclestone maga is meglepődött, hogy az utcán is legálisan használható Garia golfautó akár 70 km/órával képes hasítani, miközben bluetooth, wifi és még egy hűtő is jutott bele.

a nap képe, mansory, mulsanne, tuning, új bentley

Mansory Bentley

A nap képe: Az elegancia és a vadság találkozása

időpont:2017. július 13. 07:00

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

A Mansory nem épp egy népszerű modell nemesítését tűzte ki célul legutóbb. A több mint 80 milliós Bentley Mulsanne átalakítása azonban hálás feladat volt, és a cég szerint van is rá kereslet. Persze azt nem árulták el, mennyiért szabják át a modellt.

gls 63, mansory, mercedes, suv

gls 63

A legnagyobb Mercedes Mansory tálalásban

időpont:2017. május 04. 19:55

szerző:DG

címkék:

A luxusautókat nemesítő Mansory előállt a legnagyobb Mercedes SUV, a GLS átiratával. Szokásához hűen egy AMG csúcskivitelt választott, amelyet karbonnal és óriási kerekekkel öltöztetett fel, motorteljesítményét pedig új régióba tornászta fel.

amg, g-osztály, mansory, mercedes

840 lóerő

Brutális G-osztályt épített a Mansory

időpont:2016. december 22. 19:30

szerző:DG

címkék:

A Mansory imádja a Mercedes G-osztályt, időről időre előhozakodik egy extrém példánnyal. Most egy szélesítő karosszériakészletet mutatott be a modellhez, s megalkotta saját szélsőséges verzióját. A tesztautón rengeteg a karbon, 23-as kerekeken áll és 840 lóerő feszíti.

bentayga, bentley, mansory

Mansory Bentley Bentayga

időpont:2016. október 11. 19:30

szerző:DG

címkék:

A Startech után a Mansory is elkészítette tuningprogramját a legnemesebb brit szabadidőautóhoz. Saját, jellegzetes stílusában karbon kiegészítőkkel rajzolta át a karosszériát, ellátta saját kerekeivel és a 12-hengeres erőforrás teljesítményét is megemelte.

4x42, g-osztály, g500, mansory

mansory g500

Babakékben is pusztító a Mercedes G-osztály

időpont:2016. július 22. 19:30

szerző:DG

címkék:

A Mansory számára megkerülhetetlen feladat volt a brutális Mercedes G500 4x42 átalakítása. Az óriási kerekeken gördülő terepes minden normál SUV fölé magasodik, megjelenésével azonnal magára irányítja a figyelmet. Babakékben végképp feltűnő és megbotránkoztató.

a nap képe, amg gt s, mansory, mercedes-amg, tuning, új mercedes

Kívül-belül

A nap képe: Kipofozta a Mercedes-AMG GT-t a Mansory

időpont:2016. június 06. 07:00

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

Egy átfogó nemesítést adott ki a jelenleg kapható legkomolyabb utcai Mercedeshez a Mansory. A tuner nem csak a többféle vidám szín lehetőségét kínálja, de 220 plusz lóerőt is a gyári 510-en felül, ami durva dolgokra teszi képessé a német sportolót.