/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Mansory Star Trooper – ettől nincs feljebb

2019. március 29. 19:30   |   Autoblog
címkék:  

A Mercedes-Benz G-osztály és különösen annak AMG verziói már régóta a prémium tuningcégek kedvenc alanyai közé tartoznak. A luxusautók extravagáns tuningjával hírnevet szerzett Mansory és a Philipp Plein divatház most megalkották az eddigi legerősebb és legexkluzívabb példányt. A 850 lóerős járműből összesen 20 darabot készítenek, egyenként 550 ezer eurós áron.

A Mansory tuningcég és a luxus divatház Philipp Plein egyszer már együttműködött egymással; 2011-ben a Genfi Autószalonon egy szuper luxus G 55 AMG-t prezentáltak. Idén ismét egyesítették erőiket és ötleteiket, és a legújabb Mercedes-AMG G 63 modellből megépítették a Star Troopert.

A Star Trooper komplett aerodinamikai készletet kapott, amely első kötényből, oldalsó szélesítő elemekből és hátsó lökhárítóból áll. Minden egyes szénszálas elemet speciális eljárással préseltek, így nem maradtak légbuborékok az anyagban. A végeredmény ezért is olyan lenyűgöző. A karosszériát ezután “50 shades of grey” kamuflázs fóliába csomagolták, amely igen jól áll a G-osztálynak. A 24 colos felnik is kaptak a mintából és PP logót viselnek.

Az utastérben minden négyzetcentimétert bőr és Alcantara borít, az üléseken egyedi minta látható, a mennyezetet pedig piros diódákkal rakták tele. A PP logók itt is mindenhol feltűnnek.

A G 63 motorja is brutális tuningot kapott. Nagyobb feltöltők, új leömlők, sport kipufogórendszer és újrakalibrált elektronika emeli új magasságokba a teljesítményt. A 4 literes biturbó V8-as most 850 lóerőt és kereken 1000 Nm nyomatékot mozgósít, ami 275 lóerővel és 150 Nm-rel haladja meg a gyári értékeket. A masztodonnak elegendő 3,5 másodperc a százas tempó eléréséig, a csúcssebessége pedig 250 km/óra.

Csak nagyon kevesen ülhetnek majd az extrovertált G-osztály volánja mögé, ugyanis csak 20 darab készül belőle, egyenként 550 ezer eurós áron.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/