/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: Bébiülés egy megnevezhetetlen színű Mercedes S-osztály kabrióban

2019. március 17. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A Genfi Autószalon egyik legérdekesebb járműve a Mansorytól érkezett. A nemesítő cég ugyanis kívül-belül teljesen átszabta a Mercedes-AMG S 63 Cabriolet modellt. Bár a stílussal lehet vitatkozni, az elkészült munka elsőosztályú. Ráadásul még egy babaülés is került bele.

Nehéz egy olyan autót még különlegesebbé csinálni, mint amilyen a Mercedes-Benz S-osztályának legdurvább kiadása, az S63 AMG 4MATIC Cabriolet. Azonban az olyan tuningcégek, mint amilyen a Mansory, kifejezetten szeretik az efféle kihívásokat. A műhely egy teljes külső-belső nemesítést vitt véghez az egyik példányon Apertus Edition névvel.

A szokásos szénszálas kiegészítők mellett ültetésre, 22 collos ultrakönnyű, kovácsolt felnikre, kerékív-szélesítésekre, motorerősítésre és egy egyedi színvilág alkalmazására is futotta. A teljesség igénye nélkül, a 30 mm-es ültetésen túl a szélesebben gördülő, elől 255/30 R22, hátul 295/25 R22-es kerekek felelnek a jobb útfekvésért, míg az első és hátsó légterelők, valamint az új küszöbök a légáramlást optimalizálják. A pontot az i-re az állítólag mentol színű fényezés teszi fel, amely nem csak kívül, de belül is átvette az irányítást minden felett. Pedig a fekete vászontető alatt a legdrágább anyagokat találhatjuk, valamint egy bébiülést, amely stílusosan az autóval megegyező színösszeállítást kapta.

Ami az erőt illeti, a 4.0 literes duplaturbós V8-as aggregát 612 lóerejéből (450 kW) kereken 800-at (589 kW) csinált a tuner, amely mellé 1000 Nm-es csúcsnyomaték társul, s „csak” azért ekkora, mert a váltó kímélése céljából nem enged többet az elektronika. Méretei és tömege ellenére így is 3,5 másodperc alatt katapultál százra, s képes elérni a 300 km/órás tempót is. Nem rossz értékek egy luxuskabriótól, csak a szín sugall róla mást…

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/