2018. május 29. 13:23   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Rejtélyes módon összetört egy Porsche és egy Ferrari

Egy Porsche 718 Cayman és egy Ferrari 458 Spider tört össze csúnyán egy körforgalomban az angliai Tinsely városában. A két új sportkocsi vezetője elhagyta a helyszínt, így egyelőre nem sokat tudni, hogy mi történhetett, de a csattanás nem kis erejű volt.

Két drága sportkocsi végezte kerekek nélkül egy angliai körforgalomban egyelőre ismeretlen körülmények között.

Ami a képeken is látszik, hogy a piros Porsche 718 Cayman rendes irányban kitört bal hátsó és kiszakadt jobb hátsó kerékkel, gyakorlatilag minden elemét összetörve állt meg két sávot elfoglalva, míg a sötétszürke Ferrari 458 Spider szemben a forgalommal, teljesen lenullázott jobb elsővel pihent a német sportkocsitól pár méterrel.

A szemtanúk alapján, és amit a BBC kiderített, egyelőre annyit lehet tudni, hogy a baleset bekövetkezése után mindkét sofőr elhagyta a helyszínt, majd a Porsche 26 éves vezetője később visszatért apróbb horzsolásokkal, a Ferrari azonban gazdátlan maradt, úgyhogy a rendőrség nyomozást indított a körülmények feltárása érdekében.

Valószínűsíthető egyébként, hogy szimpla utcai versenyzés zajlott, és talán egy kis alkohol is beleszólt a dolgok alakulásába, de az sem kizárt, hogy nem saját tulajdonban voltak a sérült gépjárművek vagy más ügyek miatt tűnt el a Ferrari vezetője.