2018. június 26. 19:20   |   Autoblog
címkék:  

Mansory Range Rover Velar

A saját stílusában megfűszerezte egy kicsit a Mansory a Range Rover Velar luxusterepjárót. A Velar szériaállapotában igazi szépség, a Mansory kiegészítőivel pedig a vadabb oldalát domboríthatja ki. Szénszálas elemekkel és különleges kerekekkel öltöztették fel, s a bevethető ménes is meghízott.

A Mansorynál profibban senki sem bánik a szénszálas műanyaggal; az ügyfelei által rábízott autókat minden alkalommal ezzel a könnyű ám rendkívül merev, motorsportos eredetű anyaggal varázsolja egyedivé és exkluzívvá. Erre a Range Rover Velarra is bőven jutott belőle. Az első lökhárító toldatát, a küszöbspoilereket, a hátsó diffúzort és az ajtó- illetve tetőlégterelőt, a külső tükörházakat, továbbá a hűtőrács keretét és a motorháztetőt szénszálból készítették el.

A Mansory nem lenne hű a nevéhez, ha a gyári felniket ne cserélte volna le a hatalmas saját görgőire; a Velar gigantikus 23 colos Spyder kerekeket kapott. A könnyű, egyrészes kovácsolt felnikre 315/25 méretű abroncsokat feszítettek. Az utasteret stílusos kiegészítőkkel tették nemesebbé. Eloxált aluminium pedálok, megvilágított rozsdamentes küszöblécek, exkluzív hímzett szőnyegek és egyedileg kárpitozott ülések fogadják a beülőket.

A cég a Velar összes erőforráshoz tuningot is kínál, optimalizált vezérléssel és rozsdamentes acél sport kipufogórendszerrel rögtön 45 lóerőnyi pluszt sajtol ki belőlük.