2019. december 26. 11:45   |   Autoblog
címkék:  

A nap képe: a polcra tehető Bentley modellek

A Bentley centenáriumi évében 1:43 méretarányú modelleket is megjelentet ikonikus típusaiból, amelyek bármely modellautó-gyűjtemény ékkövei lehetnek. Három modell állítható vitrinbe, a Bentley Mulsanne W.O. Edition by Mulliner, a Mulsanne Speed, valamint az új Continental GT Convertible.

A három 1:43 méretarányú, magas kidolgozottságú modellautó közül a legexkluzívabb a Bentley Mulsanne W.O. Edition by Mulliner, amiből csak 100 darabot fognak készíteni, akárcsak a teljes méretű modellből. Minden részletében megegyezik az eredeti autóval, az Onyx fekete fényezéstől kezdve a Fireglow belső kárpitozáson át az 6,75 literes ikerturbós V8-as motorig.

Az új Bentley miniatűr kollekció második tagja a Mulsanne Speed, amely pontosan olyan specifikációban készül, mint a 2016-os Genfi Autószalonon bemutatott autó. A Julep külső fényezéshez Beluga belső tér tartozik. Az olasz gyártású, díszdobozban kiszállított modellautó bármely ígéretes vállalkozó vagy cégvezető asztalán jól mutatna.

A gyűjtemény harmadik tagja az új Continental GT Convertible. A modellautó Sequin kék fényezésű, Beluga és Linen kéttónusú utastérrel, kidolgozott W12-es erőforrással.

A modellautók a Bentley online boltjában vásárolhatók meg, a Mulsanne W.O. Edition by Mulliner 150, a másik két kocsi 125 fontba kerül.