2007. október 10. 10:49   |   Autoblog
címkék:  

Grand Modus, újabb Renault buszlimuzin

A Grand Modus ütőkártyája a tágassága; 410 köbdeciméteres csomagtere a legnagyobb a kategóriában.


Tovább szélesedik a Renault buszlimuzin kínálata, az új Modusszal együtt debütál ugyanis a Grand Modus, a mini egyterű hosszított tengelytávú változata. A Grand Modus tengelytávja 93 mm-rel múlja felül a Moduszét, teljes hossza 4034 mm. Csomagterének űrmérete a kategória élvonalát képviseli, 410 liter, de egészen 1454 literesig bővíthető. A világos utaskabin praktikus részletekkel van tele, a hátsó sor például 60-40 arányban dönthető és sínen tolható.


Az új Renault Modus elegánsabb, kifejezőbb külső dizájnt és komfortosabb belső teret kapott. Felismerhető új stílusú fényszóróiról és lökhárítóiról, átalakított hátsó traktusáról, valamint nagy felületű ablakairól. A Modus hossza 3874 mm, a Grand Moduszé pedig 4034 mm. Az utastér legnagyobb újdonsága, a Grand Modus esetében, a középre telepített műszercsoport. A Grand Modus ütőkártyája a tágassága; 410 köbdeciméteres csomagtere a legnagyobb a kategóriában. További praktikus megoldásai a három férőhelyes, tolható és 60-40 arányban dönthető hátsó üléssora, valamint a temérdek kisebb-nagyobb tárolórekesz a fedélzeten.


A Renault-Nissan közös padlólemezére épülő új Modus és Grand Modus a spanyolországi Valladolidban készül majd, s jövő év elején kerül piacra.