/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
alkohol, bioetanol, e85, kangoo, mégane, modus, renault

BŐVÜL A KÖR

Jön a bioetanolos Renault Modus és Kangoo

időpont:2009. március 17. 22:34

szerző:Autoblog

címkék:

A Renault kibővítette alternatív üzemanyaggal hajtott járművei körét, bevezeti a piacra a Modus és a Kangoo alkoholos változatát. Azért az E85-ös modellek is képesek ólommentes benzinnel vagy az E85 és a normál benzin bármely arányú keverékével is működni.

eco2, grandtour, laguna, modus, renault, twingo

IZGALMAS FRANCIÁK

Három új Renault a palettán

időpont:2008. június 02. 12:31

szerző:Autoblog

címkék:

A Renault komplett modellpalettájának megújulásán dolgozik és ebben ez évben bizony sűrűn találkozni majd új modellekkel, vagy speciális változatokkal. Itthon az újonnan belépő Twingo, a Renault Laguna GT változata és a Grand Modus számít unikumnak, amelyek mindegyike valami különlegeset kínál a maga kategóriájában.

grand modus, modus, renault

CSALÁDBARÁT

Grand Modus, újabb Renault buszlimuzin

időpont:2007. október 10. 10:49

szerző:Autoblog

címkék:

Tovább szélesedik a Renault buszlimuzin kínálata, az új Modusszal együtt debütál ugyanis a Grand Modus, a mini egyterű hosszított tengelytávú változata. A Grand Modus tengelytávja 93 mm-rel múlja felül a Moduszét, teljes hossza 4034 mm. Csomagterének űrmérete a kategória élvonalát képviseli, 410 liter, de egészen 1454 literesig bővíthető. A világos utaskabin praktikus részletekkel van tele, a hátsó sor például 60-40 arányban dönthető és sínen tolható.