/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
renault, renault sport, renault twingo, twingo

zsebrakéta

Jön a Renault Twingo GT változata

időpont:2016. június 06. 20:50

szerző:Autoblog

címkék:

A Renault Sport kezelésbe vette az anyacég legkisebb modelljét, a Twingót és valóságos zsebrakétát faragott belőle. A hátsókerék-hajtású városi mini immár 110 lóerős, a váltója is élénkebb, az élményfaktor így magasabb.

drift, smart fortwo, twingo, új renault, videó

Kilinccsel előre?

Tud-e driftelni a Renault Twingo? – videó

időpont:2015. szeptember 26. 16:30

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

A legújabb generációs Renault Twingóról tudjuk, hogy alapját a Smart ForTwo szolgáltatja, mely egy farmotoros, hátsókerék-meghajtású városi miniautó. A közös platform lévén pedig a franciák is maradtak az elrendezésnél, de vajon táncba vihető-e

renault, twingo

egyéniség

Farmotoros az új Renault Twingo

időpont:2014. február 14. 16:30

szerző:Autoblog

címkék:

Két évtizeddel azután, hogy a Renault az első Twingóval forradalmasította a miniautó szegmenst, az utód tervezésekor ismét sajátos megközelítést alkalmazott. A mérnökök tiszta lappal indultak és megalkották a Twingo új generációját, amelyben hátul van a motor.

forma-1, red bull, renault, twingo

ZSEBRAKÉTA

Renault Twingo Red Bull Racing kiadásban

időpont:2012. május 22. 21:24

szerző:Autoblog

címkék:

A Renault ezzel a speciális kiadású Twingóval ünnepli meg a tavalyi Formula 1-es konstruktőri bajnoki címét. A 133 lóerős Twingo RS modellt kőkemény Cup futóművel, RS Monitor telemetria szoftverrel és egyedi festéssel, illetve feliratozással szállítják.

gordini, renault, rs, twingo

SZÍNFOLT

Új Renault Twingo 2,4 millió forinttól

időpont:2011. december 12. 15:44

szerző:Autoblog

címkék:

December közepétől megvásárolható hazánkban a felújított, kívül-belül hangulatosabb Renault Twingo. Az extrák és kiegészítők választéka nagyjából 300 ezer lehetséges kombinációt tesz lehetővé, így mindenki igénye szerint testre szabhatja a saját autóját.

gordini, renault, rs, twingo

SZEMÉLYESEBB

Jön az új Renault Twingo

időpont:2011. szeptember 29. 20:21

szerző:Autoblog

címkék:

Az új francia kiskocsi színes, vidám egyéniség, s most már nemcsak a hölgyeknek imponálhat. Jól elkülönített felszereltségi szintek és a korábbinál szélesebb körű testre szabhatóság jellemzi az újTwingót, amely a jövő év elején érkezik hozzánk.

frankfurt, renault, twingo

ARANYOS?

Fotókon az új Renault Twingo

időpont:2011. július 28. 20:00

szerző:Autoblog

címkék:

A Renault a szeptemberi Frankfurti Autószalonon mutatja be a Twingo új generációját, amely már a francia márka új dizájnfilozófiája szerint készül. Az új formatervezési irányvonal legjobban az orr-részen érhető tetten, amely friss és izgalmas.

gordini, renault, twingo

TWINGO GORDINI

Bemutatkozott az első Gordini Renault

időpont:2009. november 27. 11:29

szerző:Autoblog

címkék:

A Renault nemrég feltámasztotta a Gordini nevet, jövő márciusban pedig már piacra is lép az első kék zsebrakéta, a Twingo Gordini R.S. A kocsi motorikusan és erőátvitelében megegyezik a mezei Twingo R.S. változattal.

lazareth, renault, twingo

BESTIA

Renault Twingo V8-as motorral

időpont:2009. október 27. 16:48

szerző:Autoblog

címkék:

Bár nem olyan extrém, mint a korábban bemutatott Citroen 2CV-Ferrari F355 hibrid, a francia motorkerékpár-építő Lazereth legújabb kreációja is fordítgatja a fejeket. Semmi értelme nincs a gépnek, mégis mindannyian szívesen mennénk egy kört vele.

eco2, grandtour, laguna, modus, renault, twingo

IZGALMAS FRANCIÁK

Három új Renault a palettán

időpont:2008. június 02. 12:31

szerző:Autoblog

címkék:

A Renault komplett modellpalettájának megújulásán dolgozik és ebben ez évben bizony sűrűn találkozni majd új modellekkel, vagy speciális változatokkal. Itthon az újonnan belépő Twingo, a Renault Laguna GT változata és a Grand Modus számít unikumnak, amelyek mindegyike valami különlegeset kínál a maga kategóriájában.

clio, mégane, renault, twingo

KICSI ÉS MÉRGES

Renault Twingo Sport Genfben

időpont:2008. január 31. 16:31

szerző:Autoblog

címkék:

A publikum először a márciusi Genfi Autószalonon ismerkedhet meg közelebbről a Renault Twingo sportváltozatával, mely a Clio és a Mégane Renault Sporthoz csatlakozik a palettán. A spoilerekkel, szélesebb sárvédőkkel és nagy felnikkel megvadított kis méregzsákba egy új fejlesztésű, 1,6 literes, 133 lóerős szívómotor kerül, mely élvezetes vezetést garantál majd.

renault, twingo

Limitált szériás Renault Twingo Nokia mobillal

időpont:2007. október 02. 13:33

szerző:Autoblog

címkék:

A limitált kiadású Renault Twingo Nokia a finn mobilcéggel közösen készült, így számos egyedi, fejlett szórakoztató és kommunikációs berendezést tartalmaz. Építettek bele egy kormányról irányítható, MP3-kompatibilis, 140 watt teljesítményű CD-rádiót USB, jack és iPod csatlakozókkal, Bluetooth kihangosítót, valamint navigációs rendszert is, amely a szintén alaptartozék Nokia 6110-es telefonról vezérelhető.