/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
gordini, renault, rs, twingo

SZÍNFOLT

Új Renault Twingo 2,4 millió forinttól

időpont:2011. december 12. 15:44

szerző:Autoblog

címkék:

December közepétől megvásárolható hazánkban a felújított, kívül-belül hangulatosabb Renault Twingo. Az extrák és kiegészítők választéka nagyjából 300 ezer lehetséges kombinációt tesz lehetővé, így mindenki igénye szerint testre szabhatja a saját autóját.

gordini, renault, rs, twingo

SZEMÉLYESEBB

Jön az új Renault Twingo

időpont:2011. szeptember 29. 20:21

szerző:Autoblog

címkék:

Az új francia kiskocsi színes, vidám egyéniség, s most már nemcsak a hölgyeknek imponálhat. Jól elkülönített felszereltségi szintek és a korábbinál szélesebb körű testre szabhatóság jellemzi az újTwingót, amely a jövő év elején érkezik hozzánk.

genf, gordini, renault, wind

WIND GORDINI

Itt a negyedik Gordini modell

időpont:2011. február 02. 21:24

szerző:Autoblog

címkék:

A Twingo Gordini RS, a Clio Gordini RS és a Twingo Gordini után megérkezett a negyedik Gordini autó, a Wind. A kétüléses kupé-roadster a Genfi Autószalonon mutatkozik be.

gordini, renault, twingo

TWINGO GORDINI

Bemutatkozott az első Gordini Renault

időpont:2009. november 27. 11:29

szerző:Autoblog

címkék:

A Renault nemrég feltámasztotta a Gordini nevet, jövő márciusban pedig már piacra is lép az első kék zsebrakéta, a Twingo Gordini R.S. A kocsi motorikusan és erőátvitelében megegyezik a mezei Twingo R.S. változattal.

gordini, renault

KÉKEK FEHÉR CSÍKKAL

Feléled a Gordini márka

időpont:2009. november 11. 12:43

szerző:Autoblog

címkék:

Visszatérnek a két fehér csíkkal ékesített, kék festésű és négy kerek fényszóróval felvértezett sportos Renault-k. A Renault sporttörténelmében oly jelentős Gordini modellek néhány hónapon belül csatlakoznak a Renault Sport modellek sorához.