2007. szeptember 24. 12:02   |   Autoblog
címkék:  

Montoya: Alonso egy senki Ron Dennis számára

Juan Pablo Montoyának nem volt elég, hogy beolvasott egykori csapatának, a McLarennek, Ron Dennist kritizálva futott egy tiszteletkört a kétszeres világbajnok Fernando Alonso körül is. “Fernando kedves fickó, de a Renault-nál első számú pilóta volt, hozzászokott a győzelmekhez és hogy megkap mindent” – mondta Montoya. “Mikor feleségemmel, Connie-val meghallottuk, hogy Hamilton lesz a csapattársa, csak annyit tudtam kinyögni, hogy ‘ó, istenem’. Azonnal sajnáltuk Fernandót, mert köztudott, hogy Lewis Ron Dennis embere.”

“Ő fizette az egész karrierjét, úgyhogy Ron egyértelműen azt szeretné, hogy Lewis nyerjen, ne pedig Fernando. Lewis szinte a fia, Fernando viszont egy senki számára.”

Juan Pablo Montoyának nem volt elég, hogy beolvasott egykori csapatának, a McLarennek, Ron Dennist kritizálva futott egy tiszteletkört a kétszeres világbajnok Fernando Alonso körül is. “Fernando kedves fickó, de a Renault-nál első számú pilóta volt, hozzászokott a győzelmekhez és hogy megkap mindent” – mondta Montoya. “Mikor feleségemmel, Connie-val meghallottuk, hogy Hamilton lesz a csapattársa, csak annyit tudtam kinyögni, hogy ‘ó, istenem’. Azonnal sajnáltuk Fernandót, mert köztudott, hogy Lewis Ron Dennis embere.”

“Ő fizette az egész karrierjét, úgyhogy Ron egyértelműen azt szeretné, hogy Lewis nyerjen, ne pedig Fernando. Lewis szinte a fia, Fernando viszont egy senki számára.”