/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
bugatti, chiron, frankfurti autószalon, montoya, világrekord

0-400-0

Bugatti Chiron, a világ leggyorsabb autója – videó

időpont:2017. szeptember 14. 13:45

szerző:Autoblog

címkék:

A Frankfurti Autószalonon találkoztunk Juan Pablo Montoyával, aki egy kék-fekete Bugatti Chiron mellett állt. Kiderült, hogy világrekordot döntött az 1500 lóerős rakétával: felgyorsult nulláról 400 km/órára, majd állóra fékezett, összesen 42 másodperc alatt.

baleset, montoya

MELEG HELYZET

Kis híján porrá égett Montoya a Daytona 500-on

időpont:2012. február 28. 19:04

szerző:Autoblog

címkék:

Emlékszik még valaki, hogy hogyan, illetve mivel segítettek oltani a magyar specialisták az Kuvaitban égő olajkutakat? Nem? Segítek, egy régi ZIL teherautó platójára szerelt, 8500 lóerős Klimov VK1A sugárhajtóművel.

alonso, forma-1, montoya, renault

TIPPEK

Montoya: Alonso és a Renault esélytelen

időpont:2008. március 12. 13:31

szerző:Autoblog

címkék:

Ahhoz képest, hogy Juan Pablo Montoya egy ideje már a NASCAR-ban versenyez, szinte ugyanannyit hallani a hangját Forma-1-es ügyekben, mint régen. A kolumbiai ezúttal Fernando Alonso és a Renault világbajnoki esélyeiről nyilatkozott - kicsit lesajnálóan. "Alonso nagyszerű figura és nagyon jó pilóta, villámgyors és pontosan tudta, mit kell ahhoz kihoznia magából, hogy kétszer is világbajnok legyen" - fogalmazott Montoya. "Idén azonban nagyon nehéz dolga lesz, a Renault ugyanis egyszerűen nem fogja tudni tartani a lépést a Ferrarival és a McLarennel." A kolumbiai szerint nehéz éve lesz az Alonso árnyékába kényszerülő Nelsinho Piquet-nek és Felipe Massának is, aki Kimi Raikkönen miatt fog szenvedni.

forma-1, montoya

NEM LESZ VISSZATÉRÉS

Montoya nem hisz Schumacherben

időpont:2007. november 20. 14:31

szerző:Autoblog

címkék:

Azzal, hogy Michael Schumacher múlt héten, a barcelonai tesztelésen újra autóba ült és mindkét napján a leggyorsabb volt a mezőnyben, rengeteg pletykát indított el. Sokak szerint a hétszeres világbajnok máris megunta a pihenést és visszatérésre készül, hiába mondta maga az érintett, hogy eszében sincs ilyesmit tenni. Nem hisz a visszatéréses sztoriban a megmondóember Juan Pablo Montoya sem, a NASCAR-ban versenyző kolumbiai elképzelhetetlennek tartja, hogy Schumacher újra F1-es szerelést húz. "Nem hiszem, hogy Michaelt még egyszer viszontláthatjuk a Forma-1-ben" - vélekedett Montoya. "Barcelonában nem történt semmi különös, egyszerűen csak szórakozni akart egy keveset."

alonso, forma-1, mclaren, montoya

LEWIS A KEDVENC

Montoya: Alonso egy senki Ron Dennis számára

időpont:2007. szeptember 24. 12:02

szerző:Autoblog

címkék:

Juan Pablo Montoyának nem volt elég, hogy beolvasott egykori csapatának, a McLarennek, Ron Dennist kritizálva futott egy tiszteletkört a kétszeres világbajnok Fernando Alonso körül is. "Fernando kedves fickó, de a Renault-nál első számú pilóta volt, hozzászokott a győzelmekhez és hogy megkap mindent" - mondta Montoya. "Mikor feleségemmel, Connie-val meghallottuk, hogy Hamilton lesz a csapattársa, csak annyit tudtam kinyögni, hogy 'ó, istenem'. Azonnal sajnáltuk Fernandót, mert köztudott, hogy Lewis Ron Dennis embere." "Ő fizette az egész karrierjét, úgyhogy Ron egyértelműen azt szeretné, hogy Lewis nyerjen, ne pedig Fernando. Lewis szinte a fia, Fernando viszont egy senki számára."

forma-1, mclaren, montoya

ÜZENET A TÁVOLBÓL

Montoya alaposan beolvasott a McLarennek

időpont:2007. szeptember 21. 10:45

szerző:Autoblog

címkék:

Juan Pablo Montoya 94 versenyt nyomott le a Forma-1-ben, mire kapcsolata teljes mértékben megromlott a McLarennel és a tengerentúli NASCAR-sorozatba igazolt. A kolumbiai természetesen azóta is figyelemmel kíséri a száguldó cirkusz történéseit, a kémügy igazából meg sem lepte a dél-amerikai pilótát. "Pontosan ilyen a Forma-1" - fogalmazott Montoya. "A csapatok túlságosan kitágíthatják a szabályok adta kereteket, és ez ugyan csak az én személyes véleményem, de vannak istállók, melyek sokkal többet engedhetnek meg maguknak, mint mások. Ez az egész most túl messzire ment!" Montoya Ron Dennisnek is odavágott egyet. "Ronban két személyiség lakik. A munkán kívül nagyon kedves, de az a fickó, akinél aláírtam és akivel együtt golfoztam, az irodában mintha nem is létezne. Az ember rá sem ismer, mindent kontrollálni akar. Alonsóval is az lehet most a gondja, hogy olyan pilótákhoz szokott, akik semmit sem szólnak vissza, csak teszik, amit mondanak nekik. Én nem ilyen voltam, nem is tetszett neki."

forma-1, mclaren, montoya

Szópárbaj a McLarennél

időpont:2007. június 27. 13:56

szerző:Autoblog

címkék:

forma-1, montoya, schumacher

MONTOYA BESZÓLT

Montoya: Schumacher Amerikában egy senki

időpont:2007. január 17. 14:16

szerző:Autoblog

címkék:

Emlékszünk még arra, amikor Schumacher igen élés szavakkal, már-már az iróniából merítve jellemezte Juan Pablo Montoya távozását a Forma-1-ből.

montoya, nascar

NASCAR

Montoya balesetet szenvedett, Johnson világbajnok

időpont:2006. november 20. 06:30

szerző:Autoblog

címkék:

A heves vérmérsékletéről híres kolumbiai a vége előtt tizenhat körrel pördült meg és csapódott a falba. A szezont nem mindennapi izgalmakat követően Johnson nyerte.

montoya

FORMA 1

Montoya kiszáll a Forma 1-ből

időpont:2006. július 12. 04:59

szerző:Autoblog

címkék:

Amikor a columbiai versenyző a Forma 1-be került a szakemberek közül sokan mondták, hogy az autóversenyzés elitosztálya a heves vérmérsékletű Juannak nem éppen a legmegfelelőbb. Talán nekik lett igazuk.

alonso, ferrari, mclaren, montoya, raikkönen, renault, schumacher

FORMA 1

Családromboló Forma 1

időpont:2006. január 10. 06:37

szerző:Autoblog

címkék:

"Minden egyes mérnök egy kis mozgatórugó a csapatban. Azért élnek, hogy az istállót szolgálják, de lassan elérkezik az a pont, amikor ez a szeretet átcsap valami olyanba, amit egyikünk sem akar. Megutálják a munkájukat."

alonso, ferrari, mclaren, montoya, raikkönen, renault, schumacher

FORMA 1

“Raikkönenék nem bírták a terhelést”

időpont:2005. december 30. 23:26

szerző:Autoblog

címkék:

"Erősen frusztrálhatja az embert, ha tíz futam megnyerése után sem emelheti magasba a hőn áhított címet, pedig ennyi győzelem általában elég a megnyeréséhez."