/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Montoya alaposan beolvasott a McLarennek

2007. szeptember 21. 10:45   |   Autoblog
címkék:  

A tengerentúli NASCAR-sorozatban szereplő Juan Pablo Montoya kemény kritikát fogalmazott meg excsapatával, a McLarennel és Ron Denisszel szemben.

Juan Pablo Montoya 94 versenyt nyomott le a Forma-1-ben, mire kapcsolata teljes mértékben megromlott a McLarennel és a tengerentúli NASCAR-sorozatba igazolt. A kolumbiai természetesen azóta is figyelemmel kíséri a száguldó cirkusz történéseit, a kémügy igazából meg sem lepte a dél-amerikai pilótát. “Pontosan ilyen a Forma-1” – fogalmazott Montoya. “A csapatok túlságosan kitágíthatják a szabályok adta kereteket, és ez ugyan csak az én személyes véleményem, de vannak istállók, melyek sokkal többet engedhetnek meg maguknak, mint mások. Ez az egész most túl messzire ment!”

Montoya Ron Dennisnek is odavágott egyet. “Ronban két személyiség lakik. A munkán kívül nagyon kedves, de az a fickó, akinél aláírtam és akivel együtt golfoztam, az irodában mintha nem is létezne. Az ember rá sem ismer, mindent kontrollálni akar. Alonsóval is az lehet most a gondja, hogy olyan pilótákhoz szokott, akik semmit sem szólnak vissza, csak teszik, amit mondanak nekik. Én nem ilyen voltam, nem is tetszett neki.”

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/