/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Montoya: Schumacher Amerikában egy senki

2007. január 17. 14:16   |   Autoblog
címkék:  

Emlékszünk még arra, amikor Schumacher igen élés szavakkal, már-már az iróniából merítve jellemezte Juan Pablo Montoya távozását a Forma-1-ből.

A heves vérmérsékletéről híres kolumbiai ma visszadobta a labdát. Néhány hónappal ezelőtt Schumacher a New York Times-nak nyilatkozott és szó szerint lesajnálta a NASCAR-t. “Én személyesen biztos nem váltanék. Mert mégis miről szól a NASCAR? Mi izgalmas benne? Én nem látom értelmét, hiszen csak egy ovális pályán folyik a verseny.”

A 2006-os szezonban a McLaren-Mercedest elhagyó Montoya-t természetesen sértette a német pökhendisége, ezért ma fogadta a szervát. “Schumacher Amerikában egy senki. Ilyen emberek, mint Schumacher nem fogják fel, hogy miért nehéz a NASCAR. Hozzátok el őt a Homestead-i ovál-pályára, és mondjátok meg neki, hogy próbáljon meg fél másodpercen belül maradni a legjobbhoz képest. Azonnal szívinfarktust kapna. Nehéz lenne neki az átállás. Nekem szerencsém van, mert a Forma-1 előtt két évig ilyen pályákon köröztem, és ezért van némi tapasztalatrom, ami nagyon sokat segít.”

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/