/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

600 lóerős Porsche a Gemballától

2008. május 29. 13:40   |   Autoblog
címkék:  

Az Avalanche 600 GT2 EVO 3,5 másodperc alatt éri el a 100 km/órát és 320 km/óráig űzhető.


A Gemballa már a sokadik jól sikerült Porsche 911 Turbo átiratát jelenteti meg, a legújabbat Avalanche 600 GT2 EVO-nak keresztelte el. Ennél az autónál remekül ötvözték a stílust a teljesítménnyel: a 911 Turbo vagy GT2 alapú rakéta nemcsak remekül mutat, hanem veszedelmesen gyors is a maga 600 lóerejével és 840 newtonméterével.  


A Gemballa erősítőkúrájának eredményeként a gyorsulás bármelyik sebességfokozatban a vadászrepülőkéhez hasonlítható, ráadásul a hathengeres boxer sokkal ércesebben szól. Az Avalanche 600 GT2 EVO 3,5 másodperc alatt éri el a 100 km/órát és 320 km/óráig űzhető. A kézi váltós modellek gyorsulása azonban még tovább javítható, amennyiben a tulajdonos megrendeli a a rövid sportváltó készletet a Gemballától.


A megfelelő leszorítóerőről és hűtésről a számtalan újonnan felszerelt, légbeömlőkkel tarkított spoiler gondoskodik, melyek a Carrera GT megjelenésével ruházzák fel a 911-est. Az Avalanche készlet tartalmazza a módosított küszöböket, a speciális géptetőt, az egyedi lökhárítókat és karbon spoilertoldatokat, továbbá a hátsó szárnyat. A Gemballa Porsche optikája még komolyabbá tehető különböző szénszálas elemek felszerelésével, többek között a hátsó diffúzor és a légterelő szárny is kérhető könnyű karbon kivitelben. A pontot az i-re a kétszínű fényezés teszi fel.      


A versenyautós megjelenésben nagy szerepet játszik a professzionális, állítható magasságú futómű, valamint a klasszikus stílusú 20 colos Racing Black Edition felnigarnitúra. A képeken szereplő autón a Silver Edition ezüstszínű változatok forognak, de mattfeketében is megrendelhetők. A felszerelt gumiabroncsok szélessége 245 és 325 mm. A nem kerámiafékes modellekhez a Gemballa erősebb fékrendszereket is kínál, tetszőleges színre festett nyergekkel és 380/350 mm-es, illetve kívánságra 405/380 mm-es tárcsákkal.


Már a Gemballa Avalanche 600 GT2 EVO alapváltozatának utasterében is alumínium pedálokat, lábtartót és Avalanche logós küszöböket, szőnyegeket, illetve műszereket, valamint 340 mm-es, váltófüles sportkormányt találunk, de a tuningcég bármilyen egyedi elképzelést megvalósít.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/