/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

690 lóerőt csikartak ki a Lamborghini Huracánból

2015. október 31. 12:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A német xXx Performance kezelésbe vette a Lamborghini Gallardo utódját. A továbbra is szívómotoros Huracánból pár trükk segítségével sikerült 690 lóerőt kicsalniuk, ami több mint 132 lóerőt jelent egy literre visszaosztva.

A német tuner bemutatta tuningcsomagját a kisebbik olasz kupéhoz.

A kúrát a hajtáslánccal kezdték, így a Huracán 5.2 literes V10-esét új légszűrőkkel, sportkipufogórendszerrel és a motorvezérlés átírásával 690 lóerősre (507 kW) húztak 650 Nm csúcsnyomaték teljesítése mellett, vagyis 80 paripával és 90 Nm-rel lett fickósabb a négykerekű.

A konkrét menetteljesítményekről nem esett információ, de a 3,2 másodperces százas sprint valahol 3 szekundum környékén lehet, míg a végsebesség a 325 km/óráról 330-335 km/óra köré nőhetett.

Az erőkúra mellett azonban 25 mm-es ültetést lehetővé tevő H&R sportrugókra, elől 20, hátul 21 collos OXIGIN kovácsolt felnikre, illetve egy krómhatású matt lime fóliára is futotta a tuner részéről. Az árazásról egyelőre szintén nem esett szó.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/