/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

850 lóerő elég lesz?

2014. június 10. 17:00   |   Autoblog
címkék:  

Alig hagyták el az első Lamborghini Huracán példányok a Sant`Agata Bolognese-i üzemcsarnokot, a német Wheelsandmore tuningcég máris egy brutális erőcsomagot dolgozott ki a típushoz. Az elégedetlen tulajdonosok 640, 777 vagy akár 850 lóerőt eredményező lóerő kúrára is beírathatják kedvencüket.

A teljesítménynövelésből kívülről nem látszik semmi, viszont az egyedi, többrészes, konkáv kovácsolt felnik azonnal magukra vonják a figyelmet. A központi csavaros optikájú görgők mérete elöl 9,5 x 20, hátul 11,5 x 21 col, és 245/30, illetve 205/25 méretű abroncsokat feszítettek rájuk. A moduláris felépítésű kerekek a megrendelő igényei szerint állíthatók össze, tetszőleges színben és felületkezeléssel. A kerekek cseréjétől eltekintve a Wheelsandmore nem nyúlt az autóhoz, csupán egy a felnik színvilágával harmonizáló díszcsíkot applikált a karosszériára. Ennél nem is kell több.

A valódi izgalmat a motorháztető alatt kell keresni; a Wheelsandmore ugyanis három különböző teljesítménynövelő csomagot kreált a Lamborghinihez, amelyek nemcsak a rejtett tartalékokat hozzák ki a tízhengeres erőforrásból. Az első szintű erőcsomag egy kézzel készített, csappantyús rozsdamentes acél kipufogórendszert és karbonházas légszűrőket foglal magában, amely plusz 30 lóerőt és 40 Nm nyomatékot hoz a konyhára. A kettes szintű csomag már jóval tovább merészkedik, egy kompresszor készlettel, megerősített kuplunggal és differenciálzárral toldja meg az eddigieket 777 lóerőt és 700 Nm nyomatékot eredményezve. Az igazán elvetemülteknek pedig ott van a végső szint, amely 850 lóerőt és 730 Nm nyomatékot présel ki az 5,2 literes egységből. Utóbbi esetben már igencsak javallott a típushoz fejlesztett, hidraulikusan állítható verseny felfüggesztés beszereltetése is.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/