/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

850 lóerős lett az új Hennessey Mustang

2023. július 18. 18:20   |   Autoblog
címkék:  

A világhírű, texasi székhelyű hiperautó-gyártó és izomautó-tuner Hennessey Performance begurította műhelyébe a friss Ford Mustang Dark Horse modellt és nem kevesebb, mint 70 százalékkal tornászta fel a teljesítményét. A legdinamikusabb gyári Mustang így már 850 lóerővel és 881 Nm nyomatékkal jár a teljesítmény-megszállottak kedvében.

HennesseyH850MustangDarkHorse_001

A Ford új negyedik generációs Coyote erőforrása a Dark Horse változatban a kiegyensúlyozott főtengelynek, a kovácsolt hajtókaroknak és a dupla fojtószelepház-kialakításnak köszönhetően 480 helyett kereken 500 lóerőre képes. Az 5 liter lökettérfogatú V8-as motortól ezek elismerésre méltó értékek; szívóüzemben sokkal többet nem is lehetne kihozni belőle.

A megoldást a Hennessey szakemberei hozták, akik feltöltőt, nagy áteresztő képességű légszívó rendszert, módosított befecskendezőket és nagy teljesítményű üzemanyagpumpát aggattak a motorra. Az új alkatrészek működését új motorvezérlő szoftver koordinálja. A ‘H850’ Dark Horse így 850 lóerőt és 881 Nm nyomatékot küld a hátsó kerekekre.

HennesseyH850MustangDarkHorse_002

Hogy a komoly teljesítmény-gyarapodás ne maradjon észrevétlen, a tunerek szénszálas első splitterrel, küszöbidomokkal és hátsó légterelő szárnnyal öltöztették fel a Mustangot. Ezenkívül új kovácsolt kerékgarnitúrával és Hennessey feliratokkal tették egyedibbé az autót. Felárért látványos ‘Heritage’ matricázás is elérhető.

A ‘H850’ Ford Mustang Dark Horse módosításaira 3 éves vagy 58 ezer kilométeres jótállás vonatkozik. A gyártás az idei év utolsó negyedévében indul.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/