/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A BMW M6 E63 még mindig elcsavarja a fejeket

2022. április 05. 18:20   |   Autoblog
címkék:  

A BMW az utóbbi időben megosztó dizájnú modelleket dob piacra, ám ha közel két évtizedet visszarepülünk az időben, a Chris Bangle-féle 7-es sorozat, illetve a két évvel később megjelent 6-os sorozat ugyanúgy parázs vitákat szült a rajongók körében. Talán az E63 M6 Coupé öregedett a legszebben, amely némi tuninggal igazi bombázóvá tehető.

Az M6 Coupé E63 átalakítását a sváb tuningspecialista JMS Fahrzeugteile végezte, de a projektbe a Hamann Motorsport, a Schmidt és a KW is beszállt. A fekete izomkupéra fantasztikus, háromrészes Schmidt CC Line könnyűfém felniket csavaroztak, amelyek csiszolt peremeikkel és színkódos fekete középrészükkel kiválóan passzolnak a fekete géphez. A felnik tekintélyes, 9,5×21 és 10,5×21 hüvelykes méretekkel bírnak, és 255/30-as, illetve 295/25-ös abroncsokat hordanak. A tökéletes kiállásról a KW Variant 3-as futóműve gondoskodik, amely elöl 45, hátul 35 milliméterrel süllyeszti lejjebb a karosszériát.

Bár az M6 Coupé alapjáraton is sportos, dinamikus megjelenéssel bír, a kiállása még drámaibbá tehető. Például egy első spoilertoldattal és egy hátsó légterelő szárnnyal, amelyek a Hamann Motorsport termékei. A far meghatározó elemei még az öblös kipufogóvégek, amelyek jelen esetben a rozsdamentes Hamann/Supersprint rendszer végcsövei. A legendás, 5 literes V10-es motorhoz nem nyúltak, de a hangja a felszerelt sportrendszernek köszönhetően még szenzációsabbá vált.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/