/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A Brabus megtuningolta a legkisebb AMG Mercit

2019. augusztus 27. 19:40   |   Autoblog
címkék:  

A Brabus kiadta tuningcsomagját a legkisebb AMG modellhez, az A 35 4MATIC-hoz. A szériaállapotában 306 lovas kompakt csillagos most 365 lóerővel gazdálkodik, 4,4 szekundum alatt sprintel százra és a felszerelt aerodinamikai készletnek köszönhetően sokkal dögösebben is néz ki.

A 306 lóerős Mercedes-AMG A 35 4MATIC mellett a gyári kínálat része a 382 lóerős A 45 és 421 lovas A 45 S modell is, amely a kompakt kategóriában eddig elképzelhetetlen 3,9 másodperces százas gyorsulást produkál. A Brabus az alapmodellt nézte ki magának, melynek 2 literes négyhengeres turbómotorját két lépcsőben húzta fel egészen 365 lóerőig.

Az egyszerűen installálható PowerXtra B 35 tuning kit 44 lóerővel és 60 Nm-rel tornássza fel a gyári értékeket, 350 lóerőre és 460 Nm-re kerekítve fel a teljesítményt. Aki egy kicsit még többre vágyik, voksolhat a PowerXtra + B 35 S készlet mellett, amely a módosított vezérlés (gyújtás, befecskendezés, turbónyomás) mellett hátsó sportdobot is magában foglal. A hátsó dob kombinálható a gyári végekkel, de rozsdamentes acél/karbon végek is rendelhetők.

A hétgangos duplakuplungos váltóművel a Brabus A 35 úgy gyorsul százra, mint egy vérbeli sportautó: elegendő neki 4,4 másodperc hozzá, a csúcssebessége pedig 250 km/óra. A kocsi légellenállását is optimalizálták, előre kétrészes toldatot tettek fel, amely csökkenti az első tengelyre ható felhajtóerőt. Hátul egyedi légterelőt csavaroztak fel, ami szintén jót tesz az optikának és a nagyobb stabilitást szolgálja. A tengelyvégeken lakkfeketére fényezett, 19 colos Monoblock T felnik forognak, rajtuk 235/35 méretű abroncsokkal.

Az utasteret stílusos kiegészítőkkel dobták fel, mint például a világító, rozsdamentes küszöblécek, a szintén rozsdamentes acél váltófülek, az alumínium pedálok és a minőségi velúr szőnyegek. Kívánságra kompletten újrakárpitozzák a belteret a legfinomabb bőr és Alcantara felhasználásával.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/