/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A Brabus zsebrakétája

2018. augusztus 09. 18:15   |   Autoblog
címkék:  

A Brabus éppen 15 éve foglalkozik a Mercedeshez tartozó smart márkával, amely alkalomból egy versenypályára is alkalmas változatot állított kerékre belőle. Az apró méregzsákból maximum 125 darabot készítenek.

A Brabus 125R alapját a smart fortwo cabrio modell adta, amelyet a nemesítő komplett aerodinamikai csomagjával és egyedi kerekeivel öltöztette fel. Új első toldatot, küszöbidomokat és hátsó szoknyát tettek fel, élénkpiros dekorációval. Hátul három kipufogóvég kandikál kifelé. Emellett a visszapillantók karbon házat kaptak, a harmadik féklámpát pedig besötétítették.

A fortwo cabrio új lábazatot is kapott Brabus Monoblock IX felnik formájában, amelyek elöl 16, hátul 17 col átmérőjűek és 185/50, illetve 205/40 méretű abroncsokat viselnek. A hasmagasságot sportrugók segítségével 30 mm-rel csökkentették.

Az utastér hasonlóképpen kifinomult benyomást kelt. A kontúrozott sportüléseket a legfinomabb fekete Mastik bőrrel húzták be, a szegélyeket pedig piros cérnával varrták. Piros díszöltések ékesítik a perforált bőrrel behúzott sportkormányt is. Itt-ott karbon hatású dekorációt is bevetettek, a pedálok és a lábtartó pedig igényes fém kivitelűek. Egyediek részletek még a kézifékkar, a váltógomb és a megvilágított küszöblécek.

A Brabus 125R szíve egy 898 köbcentis turbómotor, amelyet 125 lóerősre izmosítottak a szakemberek. Ezt a szívórendszer módosításával, hatékonyabb köztes hűtővel és az elektronika átprogramozásával érték el. A szabadabb légáramlás érdekében rozsdamentes acél kipufogórendszert is felszereltek, aktív szeleppel kiegészítve.

A motor 5500-as fordulaton adja le maximális teljesítményét, maximális, 200 Nm-es nyomatékát pedig 2000-es fordulaton folyósítja. Az exkluzív speedster 9,2 másodperc alatt sprintel százra, végsebességét pedig elektronika korlátozza 175 km/órában.

A Brabus 125R-ből 125 darabot készítenek, egy példány ára 39 900 euró.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/