/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A DMC máris tuningolja a Lamborghini Huracant

2014. július 11. 19:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A DMC csapata pár apró külső és belső módosítást hajtott végre a Gallardo utódján. Az Affari névre keresztelt csomagról azonban még nem árultak el mindent a tuner emberei.

Alighogy megjelent, már szorgos kezek dolgoznak a Lamborghini Huracan átalakításán, melyre a jó eladási számok alapján minden bizonnyal lesz is kereslet.

Az egyszerűen csak Affari névre keresztelt csomag tartalmaz egy optikai részt, amely magában foglal két szénszálas toldatot a gyári lökhárítóra, egy határozott toldatot a küszöbökre, valamint hátulra is. Ezek mellett találhatunk még egy méretes hátsó szárnyat, szintén szénszálas tükörburákat, illetve elől 20, hátul 21 collos alufelniket.

Bár egyelőre nem árult el a tuner részleteket, annyi bizonyos, hogy egy motorvezérlő-bolondítás is belefér a keretbe, így 5-10%-kal jobb értékeket várhatunk majd a 610 lóerőnél (448 kW) és 560 Nm-es forgatónyomatéknál.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/