/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A legdurvább BMW M4

2014. november 26. 20:30   |   Autoblog
címkék:  

A BMW-kre specializálódott kaliforniai Vörsteiner kihozta widebody karosszériaszettjét az új M4 Coupéhoz, amely a módosításoknak köszönhetően drámaian fest. A Vörsteiner fennállásának 10. évfordulójára készített GTRS4 szettből korlátozott mennyiséget gyártanak, fenntartva az exkluzivitást.

A BMW M4 számára a Vörsteinernél házon belül tervezték, fejlesztették és tesztelték a karbon kompozit widebody szettet, amely egy első, splitterrel kiegészített lökhárítóból, új sárvédőkből, oldalszoknyákból, valamint új hátsó lökhárítóból és diffúzorból áll. Az új sárvédők elöl oldalanként 5, hátul oldalanként közel 10 centiméterrel szélesítik ki az autót, amelynek így elképesztően brutális kiállása lett.

A Vörsteiner egyedi, kovácsolt 3-részes felniket is tervezett az autóhoz, amelyek teljesen kitöltik a kerékjáratokat. A kerekek elöl 10,5, hátul extrém 13,5 col szélesek és 275, illetve 345 mm széles gumikat hordanak. A pontot az i-re a 90 mm-es fényes fekete kipufogóvégek teszik fel.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/