/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (1) |
| Több

A legdurvább kupé Mercedes

2016. december 17. 19:30   |   Autoblog
címkék:  

A német Prior Design az utóbbi években az egyik legelismertebb luxusautó-nemesítővé nőtte ki magát. Sikerét elsősorban a japán, szegecselt sárvédős widebody készletek mintájára kialakított saját szélesítő karosszériakészleteinek köszönheti, amelyek az európai luxusmodelleket is brutálissá teszik. Mercedes S-osztály kupéjuk például 212 centiméter széles!

A Prior Design nem szerénykedett az S-osztály kupé karosszériájának átalakításakor, elöl oldalanként 6, hátul 10 centiméterrel szélesítette ki azt. A felfújt és megültetett kupé Mercedes bombasztikusan mutat. A PD75SC Widebody-nak elnevezett készlet gyakorlatilag minden elemet lecserél az autón; új első és hátsó lökhárítóból, motorháztetőből, szellőzős sárvédőkből, küszöbidomokból, háromrészes hátsó szárnyból és kétrészes diffúzorból tevődik össze. A Mercedes nagyon brutálisan néz ki a szélesítéssel, hátul 212 centimétert foglal el a forgalmi sávból.

A Prior Design megtalálta az ideális könnyűfém felniket is a stuttgarti cirkálóhoz, saját kovácsolt, 10 x 22 és 12 x 22 (!) méretű kerekeit csavarozta fel a kocsira. A fekete közepű és polírozott peremű görgők sikeresen kitöltik a felhizlalt kerékjáratokat.  Elöl 265/30, hátul 315/25 méretű úthengereket húztak rájuk.

Teljesítmény-növelésről nem érkeztek hírek, de az S Coupé egy csappantyús, rozsdamentes acél sportkipufogó-rendszerrel gazdagodott, amely nagyban hozzájárul az agresszív kinézethez és hangzáshoz.


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Jankó Fernc
2016-12-19 - 12:53

T: szerkesztőség !
Ezt a szakmailag kitűnő cikket nagy hibaegy ODA NEM VALÓ ELLENKEZŐ ÉRTELMŰ szóval elrontani, a bombasztikus szó üres fecsegést jelent. Eredete a német Der Bombast szó. Üdvözlettel Jankó Ferenc


*/