/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (1) |
| Több

A legdurvább kupé Mercedes

2016. december 17. 19:30   |   Autoblog
címkék:  

A német Prior Design az utóbbi években az egyik legelismertebb luxusautó-nemesítővé nőtte ki magát. Sikerét elsősorban a japán, szegecselt sárvédős widebody készletek mintájára kialakított saját szélesítő karosszériakészleteinek köszönheti, amelyek az európai luxusmodelleket is brutálissá teszik. Mercedes S-osztály kupéjuk például 212 centiméter széles!

A Prior Design nem szerénykedett az S-osztály kupé karosszériájának átalakításakor, elöl oldalanként 6, hátul 10 centiméterrel szélesítette ki azt. A felfújt és megültetett kupé Mercedes bombasztikusan mutat. A PD75SC Widebody-nak elnevezett készlet gyakorlatilag minden elemet lecserél az autón; új első és hátsó lökhárítóból, motorháztetőből, szellőzős sárvédőkből, küszöbidomokból, háromrészes hátsó szárnyból és kétrészes diffúzorból tevődik össze. A Mercedes nagyon brutálisan néz ki a szélesítéssel, hátul 212 centimétert foglal el a forgalmi sávból.

A Prior Design megtalálta az ideális könnyűfém felniket is a stuttgarti cirkálóhoz, saját kovácsolt, 10 x 22 és 12 x 22 (!) méretű kerekeit csavarozta fel a kocsira. A fekete közepű és polírozott peremű görgők sikeresen kitöltik a felhizlalt kerékjáratokat.  Elöl 265/30, hátul 315/25 méretű úthengereket húztak rájuk.

Teljesítmény-növelésről nem érkeztek hírek, de az S Coupé egy csappantyús, rozsdamentes acél sportkipufogó-rendszerrel gazdagodott, amely nagyban hozzájárul az agresszív kinézethez és hangzáshoz.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Jankó Fernc
2016-12-19 - 12:53

T: szerkesztőség !
Ezt a szakmailag kitűnő cikket nagy hibaegy ODA NEM VALÓ ELLENKEZŐ ÉRTELMŰ szóval elrontani, a bombasztikus szó üres fecsegést jelent. Eredete a német Der Bombast szó. Üdvözlettel Jankó Ferenc


*/