/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A Tesla, amit Elon Musk is letagadna

2017. november 04. 12:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Valaki hatalmas viccet csinált az elektromos autók királyából. A borzasztóan elcsúfított Tesla Model S-en még a változtatások külön-külön is rosszul mutatnának, de így együtt igazi katasztrófa: egy kis Batman vérvonal megspékelve nem kevés nőiességgel.

Nem nevezhető visszafogott autónak a Tesla Model S, ám épp annyira feltűnő, mint amennyi elvárható a világ egyik legfejlettebb, elektromos hajtású utcai autójától. Azonban az egyedi igények és a borzasztó megvalósítás nem csak az olcsóautós boyracereknek jut, hanem néha becsúszik a felsőbb kategóriákba is.

Például fogalmunk sincs, mi lelte az alábbi, rózsaszínre (reméljük, hogy csak) matricázott villanyautó tulajdonosát, aki még arra is vette a fáradtságot, hogy a megfelelően ronda, krómozott felniket méretükben sem passzoló fényszóró-szempillákkal toldja meg, majd minderre egy Batman témát is öltsön.

A borzalmak itt még nem érnek véget, ugyanis – bár nem látjuk a teljes belteret – a zebramintás kormány és üléshuzat adott, míg a csúcspontot a lángmintás tükörbúrák, valamint a krómfelnik közepén fellelhető, azonos névre hallgató Google Chrome logók jelentik.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/