/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A TopCar megvadította a jámbor Mercedes GLE-t

2016. január 24. 16:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Agresszív kinézetet adott a németek méretes négykerekűjének az orosz tuner. A GLC Coupe az Inferno optikai csomag lévén sokkal erősebbnek, vadabbnak tűnik, pedig a motortér tartalmát most nem bolygatták a mérnökök.

Inferno, azaz Pokol néven került a piacra a TopCar legújabb munkája, melyet bármelyik GLC Coupe modellhez elérhetővé tett a tuner.

Az orosz műhely karbon felhasználásával álmodta meg vadító csomagját, ami sajnos motortuningot nem foglal magában. Ami a külsőt illeti, egy átalakított első lökhárító, más motorháztető, az első kerékívekbe vágott szellőzőnyílások, egy aprócska hátsó szárny, egy diffúzor, illetve hatalmas felnik képezik a kínálat részét. A csomag ára 21 957 dollár, aki beéri a szénszálas műanyag nélkül, annak viszont elég 18 556 dollárt fizetnie érte.

Sajnos a pontos részletekkel várnunk kell a márciusi Genfi Autószalonig, ahol hivatalosan is lehull a lepel a közönség előtt az átalakításról.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/