/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A vadászrepülő ihlette Ford Mustang

2017. június 22. 12:30   |   Autoblog
címkék:  

Amerika egyik legismertebb Mustang-tunere, a Roush előállt története legizmosabb járművével, a második világháborús P-51 Mustang vadászbombázó ihlette új Ford Mustanggal. A 727 lóerős gépből összesen 51 darabot készítenek.

roush-p-51-mustang-tribute

A P-51 Mustangban egyesül Jack Roush, a tuningcég első emberének repülők és izomautók iránti szenvedélye. A bázis jármű egy új Ford Mustang GT volt, melynek 5 literes V8-as motorját egy 2,3 literes Eaton TVS kompresszorral doppingolták fel. Ez 727 lóerőt és 827 Nm nyomatékot sajtolt ki a blokkból, új szintre emelve a Mustang képességeit.

A P-51 csomag része az állítható hangzású, aktív kipufogórendszer, az erősített hatgangos kézi vagy automata váltómű, a szabályozható magasságú sportfutómű egyedi féltengelyekkel és 19 hüvelykes Weld könnyűfém felnikkel, továbbá a feljavított fékrendszer is.

roush-p-51-mustang-tribute (1)

A repülés világát idéző ezüst/matt zöld fényezésű Mustang számos egyedi karosszériaelemet is visel. Egyedi hűtőrácsot kapott kézzel festett P-51 logóval, lökhárítójára karbon splitter került fel, ezen kívül nagyobb küszöbidomokkal, egyedi, nagy légbeömlős motorháztetővel és karbon hátsó spoilerrel látták el.

Utasterében a barna bőrülések mintázata a P-51 pilóták bomber dzsekijének stílusát követi, műszerfalán P-51 logót helyeztek el, emellett piros váltógombot, rozsdamentes pedálokat és egyedi, számozott fémplakettet tettek bele.

roush-p-51-mustang-tribute (3)

A P-51 Mustangból csak 51 darabot készít a Roush. A csomag ára 42 500 dollár, amiben természetesen nincsen benne az alapautó, ahhoz 33 ezer dollárért lehet hozzájutni. Munkájára viszont 3 éves vagy 36 ezer mérföldes garanciát vállal.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/