/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A VÄTH feltornázta az A45 AMG Mercit 425 lóerősre

2014. július 25. 16:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A német tuner nem volt rest hozzáadni 65 paripát a legkisebb csillagmárkás sportmodellhez, aminek köszönhetően annak csúcssebessége is nőtt. Immáron 280 km/óra a száguldás vége.

Bemutatta legfrissebb munkáját a VÄTH. A tuningműhely a Mercedes-Benz A45 AMG változatát bolondította tovább.

A cég a csomag összetevőit külön is elérhetővé tette, hogy aki csak dizájnban, vagy motorerőben keresi a többet, annak ne kelljen kompletten megvásárolnia mindent. Ennek megfelelően lehetőség nyílik akár 65 mm-es ültetést lehetővé tevő állítható futóművet, vagy állítható erősségű lengéscsillapítókat kérni az apró csillagmárkás modell alá, de 19 és 20 collos alufelnik közül is válogathatnak a szerencsések.

Ami a motort illeti, pontos részletek nem ismertek, de egy rozsdamentes kipufogórendszer, valamint a motorvezérlés megbolygatása mindenképp hozzájárult ahhoz, hogy a gyári 360 lóerőből 425 (312 kW) legyen. S bár nincs adat az eredetileg 4,6 másodperces százas gyorsulás javulásának mértékéről, a végsebességet felugrasztották 250-ről 280 km/órára, hogy az Autobahnon ne legyen miért szégyenkezni a nagyobbak előtt a tehetős tulajdonosoknak.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/