Cikk nyomtatása | Hozzászólások (1) |
| Több

AC Schnitzer BMW X3

2018. április 17. 19:10   |   DG
címkék:  

Befutott az első módosított BMW X3; az AC Schnitzer elsőként mutatta be programját a harmadik generációs kompakt szabadidőautóhoz. Foglalkozott a kocsi külsejével, egyedi aerodinamikai elemekkel öltöztette fel és lecserélte a kerekeket, s természetesen a teljesítményt is feltornászta.

A külső spoilerszett magában foglal egy új első és hátsó szoknyát, valamint egy tetőlégterelőt. A felsorolt elemek nemcsak jól néznek ki, de növelik az első és a hátsó tengelyre ható leszorítóerőt is. A pontot az i-re a különböző stílusú kipufogóvégek teszik fel, amelyek krómozott és karbon kivitelben rendelhetők. A kerékjáratokat 20 colos AC1 felnikkel töltötték ki, amelyek ezüst vagy antracitszürke színben érhetők el. Kifejezetten könnyű, kovácsolt Type VIII kerekek is kaphatók az autóhoz 21 colos méretben, amelyek már kéttónusú fényezést kapnak.

Az AC Schnitzer szakemberei két erőforráshoz, a 2 illetve 3 literes dízelmotorhoz is készítettek teljesítménynövelő csomagot. A 190 lovas motorral szerelt xDrive20d 222, míg a gyárilag 265 lovas xDrive30d 315 lóerős lett a szoftveres beavatkozás után. Az X3 ültetőrugókat is kapott, így 25 mm-rel alacsonyabbra került a súlypontja.

Az utastérbe az ügyfelek magas minőségű alumínium kiegészítőket rendelhetnek.


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Noll Balázs
2018-04-18 - 12:44

Gyönyörü X3 ☺☺☺☺☺👍✌👌👊


Tuning

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!