/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

AC Schnitzer Jaguar F-Pace

2017. június 02. 19:45   |   Autoblog
címkék:  

A több mint harminc éve a BMW, MINI és Land Rover járműveit nemesítő AC Schnitzer felvette portfoliójába a Jaguar márkát is. Első munkája egy F-Pace SUV, amely szolid, de látványos átalakítást kapott.

Első körben az aacheni cég szakemberei a karosszériát módosították. Felerősítettek egy első lökhárítótoldatot, oldalra egyedi küszöbtoldatokat tettek fel, hátulra pedig egyedi alsó elemet szereltek fel. Végül a tetőre egyedi formájú légterelőt rögzítettek, amely nagy sebességnél hozzájárul a kocsi stabilitásához.

A vérpezsdítő hangzásról négy csőben végződő, rozsdamentes acél sport kipufogórendszer gondoskodik, opcióként csappantyúval és távirányítóval szabályozható hangzással. A végeket lehet krómozott és fekete kivitelben is kérni.

A Jaguar ezután sportrugók segítségével 25 mm-rel megültették, majd a gyári felniket saját gyártású, ehhez a modellhez tervezett AC2 kerekekkel váltották fel. A kerekek többféle színben kerülhetnek fel a kocsira, méretük pedig 9 x 22 hüvelyk. 265/40-es méretű abroncsokat feszítenek rájuk.

Az AC Schnitzer a Jaguar F-Pace esetében is bizonyította szaktudását, egy elegáns, sportos szabadidőautót alkotott, amely magára vonja a figyelmet. Első példányai szeptemberben gurulhatnak ki az utcára.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/