/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Átszabták a kis Range Rover arcát

2014. szeptember 09. 16:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A német Kahn tuningműhely fogta a Range Rover Evoque-ot, és megvadította pár igényes optikai elemmel. A bébi SUV immáron 20 collos kerekeken gördül.

Bár a mai napig ritkaság és minden ember megnézi, a Range Rover Evoque bizony már három éve a piacon van, így a tunereknek bőségesen volt idejük a guruló designbombához köríteni új köntöst. Most épp a Kahn Design állt elő egy vadító csomaggal.

A Prestige Lux névre hallgató mű tartalmaz egy fegyverszürke fényezést a hozzá illő fekete tetővel, továbbá új hűtőrács, első és hátsó lökhárítók, keményebb kipufogók, pirosra fényezett féknyergek, valamint 20 collos alufelnik kerültek fel a vasra. A mosolygó szájat formázó első lökhárítóban oldalanként 5-5 extra erős LED kapott helyet nappali menetfény céljából.

A külső mellett persze a belsőt sem hagyták érintetlenül a műhely emberei, így a középkonzol kapott egy karbonbetétet, a küszöbök és a pedálok rozsdamentes acél védőlemezeket, ahogy természetesen új bőrözés is elérhető a bébi Range-hez.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/