/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Audi RS5 új lábakon

2017. november 19. 12:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Még egy szinttel feljebb került a képeken látható új Audi RS5 a tulajdonosának köszönhetően, aki nem spórolta ki a vadított kupéhoz igazán illő piros-fekete Forgiato felniket A matt ezüst fényezés már csak hab a tortán.

Az Audi középkategóriás kupéja nem szenved hiányt erőben. 2.9 literesre csökkentett V6-os motorja az elődhöz hasonlóan továbbra is 450 lóerőt teljesít, miközben 600 Nm-es csúcsnyomatékkal csavarja mind a négy kereket. Ennek köszönhetően 3,9 másodperc alatt katapultál százra, míg végsebessége alap korlátozás mellett 250 km/óra, RS dynamic csomaggal 280 km/óra.

A teljesítmény mellett azonban a kinézetre sem lehet panasz, hisz messziről lerí a német kupéról, hogy nem egy orvos feleség munkába járós négykerekűje: hatalmas légbeömlők, mélyebbre húzott ívek, hatalmas kipufogók és kellő méretű felnik sokkolják az utca emberét. Persze mindig lehet az ember egy fokkal diszkréten feltűnőbb, így az alábbi RS5-re is csupán egy új garnitúra kerék került felszerelésre, mégis mintha sokkal több változás érte volna.

Az autót a Forgiato Wheels ultrakönnyű Tec 2.5 felnijeivel vértezték fel matt fekete középrésszel és almapiros szélekkel, melyek tökéletesen harmonizálnak a matt ezüst fényezéssel. Kell ennél több? Igen, a járgány kulcsa…

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/