/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Az AC Schnitzer megcsinálta a leggyorsabb BMW-t – videóval

2017. július 12. 18:50   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A BMW temérdek sportautót bocsátott már a híres Nürburgringre, de a leggyorsabb közülük nem egy gyári modell, hanem az AC Schnitzer által kezelésbe vett M235i variáns. A sportos kupé 7 perc 25 másodperc alatt teljesített egy kört.

Általánosságban, ha 8 percen belüli időt sikerül autózni a Zöld Pokol 21 kilométeres aszfaltcsíkján, az már elég komoly teljesítménynek számít, a BMW-nél mégis szinte természetes, hogy M modelljei ezen időn belül érnek körbe a híres pályán, ám a legjobb eredményt immáron nem egy gyárilag előállított példány jegyzi, hanem egy tuningolt változat.

A szóban forgó autó egy M235i, melybe a tuner belegyömöszölte az M4-es 3.0 literes duplaturbós sorhatosát és teljesítményét feltornázta 570 lóerősre, így már a Ferrari 458 vagy a Lamborghini Huracán szintje sem esik messze a lóerőkre jutó kilogrammok tekintetében.

A szénszálas optikai csomag, az állítható futómű segítségével pedig nem is csoda, hogy a kis kupé földbe döngölte az M4 GTS idejét 7 perc 25,8 másodperces elért eredményével. Aki ezek után szeretne egyet magáénak tudni a csodajárgányból, jobban teszi, ha siet bejelentkezni a nemesítő cégnél, ugyanis mindössze 30 példány fog készülni belőle – ezzel emléket állítva létezése 30. évfordulójára az AC Schnitzer.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/