/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Az aligátorbőr és a kompresszoros V8-as találkozása

2019. augusztus 20. 16:00   |   Autoblog
címkék:  

Az autóipari műalkotásokat jegyző, szédületes restomod verdákat kerékre állító Icon ismét letette a névjegyét a Monterey Autós Héten. Egy gyári kinézetű, 1949-es Hudson Coupét prezentált, amibe a Corvette ZR1 6,2 literes kompresszoros motorját ültette, az utasterét pedig aligátorbőrrel kárpitozta. Tiszta őrület.

A képeken szereplő Hudsont egy pajtában találták Észak-Karolinában. Egy modern, napi használatú autót faragtak belőle, némi rockabilly életszemlélettel. A gép Art Morrison alvázon nyugszik, teljesen független kerékfelfüggesztést kapott, hátul Dana 60 differenciálmű dolgozik.

A 638 lóerős GM LS9 erőforráshoz 4L85-E automataváltó kapcsolódik. A kocsi 18 colos kovácsolt alumínium kerekeken gördül és eredeti Hudson dísztárcsákat vonultat fel.

A belső tér kialakítása elképesztő 400 órát vett igénybe. A berendezésnél kézzel cserzett vad aligátor bőrt használtak, amihez német gyapjú szőnyegeket és mennyezetkárpitot, valamint aligátorbőr-szegélyes napellenzőket választottak. Az Icon egyedi gombokat esztergált alumíniumból az autóhoz és modern Vintage Air HVAC légkondicionáló rendszert is beszerelt rozsdamentes kezelőszervekkel.

A legnagyszerűbb az, hogy az eredeti műszereket felújították és modernizálták, hogy digitális jeleket is venni tudjanak. Végül beépítettek egy modern infotainment és audiorendszert, továbbá LED-világítást.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/