/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Brabus Mercedes-Benz GLA

2014. május 31. 19:30   |   Autoblog
címkék:  

A Brabus máris kidolgozta programját a legkisebb Mercedes crossoverhez. A GLA kiállása a beavatkozás nyomán férfiasabb lett, a harcba küldhető ménes pedig akár 400 tagú is lehet.

A karosszériát saját tervezésű műanyag elemekkel öltöztették fel, amelyek az offroados kinézetet erősítik. A kontrasztos színű, vaskos első és hátsó szoknya, valamint a hátsó tetőlégterelő szárny keményebbé teszik a GLA-t, de igazán nagyot a könnyűfém felnik villantanak, amelyek 18 és 21 colos méretben csavarozhatók fel az autóra. A legütősebb kombináció a 21 colos kovácsolt Platinum Edition kerekek és a 255/30 R 21 méretű abroncsoké, de természetesen ennél kisebb felnik is felszerelhetők.

A GLA tulajdonosok dönthetnek, hogy ültetést vagy emelést kérnek autójukhoz; előbbi esetben az 25 mm-rel lejjebb kerül, míg utóbbi esetben a hasmagasság 30 mm-rel nő, megkönnyítve a beszállást és az egyes akadályok leküzdését. Éjjel egy alapesetben rejtett LED-es világítási rendszer segít a ki- és beszállásnál.

A Brabus dízel és benzines motortuningot is kínál, egyelőre a 170 lovas 220 CDI és a 360 lovas GLA 45 AMG modellhez rendelhető teljesítmény-növelés. A common rail turbódízel erőforráshoz kifejlesztett ECO PowerXtra D3 boksz 40-nel toldja meg a lovak számát, így a CDI motor 210 lóerő és 410 Nm nyomaték kifejtésére lesz képes. A nulla-százas sprint csupán 8 másodpercet vesz igénybe, a csúcssebesség pedig 220 km/óra.

A GLA-sorozat csúcsmodellje, a GLA 45 AMG 2 literes turbómotorja is felpöckölhető; a PowerXtra CGI B45 modulnak köszönhetően a hajtómű 40 lóerővel izmosodik, így a sofőr már 400 lóerőnek parancsolhat. A bevethető nyomaték 500 Nm-re gyarapodik. Az összkerékhajtású GLA 45 AMG-nek így elegendő 4,4 másodperc a százas tempó eléréséig, a kiiktatott limiternek hála a csúcssebesség pedig 270 km/órára módosul.

A tuningmesterek természetesen az utastér átalakításához is kínálnak megoldást. Az olyan kiegészítők, mint a rozsdamentes acél küszöblécek, a matt alumínium pedálok és fém váltófülek mellett komplett bőr illetve Alcantara kárpitozás is kérhető.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/