/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Brabus Mercedes-Benz X-osztály

2018. május 14. 19:20   |   Autoblog
címkék:  

A Brabus már több mint négy évtizede módosít járműveket mindenféle kategóriából, a kisautóktól a luxusszedánokig, a roadsterektől és sportkocsiktól a szabadidőautókig és a terepjárókig. Most, hogy a Mercedes platós modellt is kínál, ideje volt az első pickup tuningnak is.

A Mercedes-Benz X-osztály mindenekelőtt testre szabott karosszéria kiegészítőket kapott, amelyek a sportosan elegáns vonalat erősítik. A frontra új lökhárító és hűtőrács került fel, méhsejtmintás rácsozással, integrált ködlámpákkal és menetfényekkel. Ezen kívül a tetőre LED-es szúrófényeket tettek fel, amelyek még intenzívebben megvilágítják az utat, ha a sofőr felkapcsolja a reflektort. A hátsó lökhárító alól négy kipufogóvég kandikál ki, a tengelyvégeken pedig Monoblock X felnik forognak. A kifejezetten a pickup modellhez tervezett kerekek mérete 20 col és 285/45 méretű abroncsokat hordanak.

A karateresebbé tett pickup turbódízel erőforrását is kezelésbe vették. Egyelőre a legnagyobb választható aggregát a Nissan/Renault-tól származó 2,3 literes, 190 lóerős egység, így a szakemberek ebből sajtoltak ki néhány plusz lóerőt. Az egyszerűen beszerelhető D4 PowerXtra modul 21 lóerőt és 60 Nm nyomatékot hozott a konyhára, így a négyhengeres blokk immár 211 lóerővel és 510 Nm nyomatékkal gazdákodhat. Utóbbi azért tekintélyes húzóerőt nyújt, ráadásul már 1500-as fordulatszámtól használható. A 2 tonnánál is nehezebb Brabus X-osztály egyébként 11,5 másodperc alatt gyorsul fel százra.

Az utasteret egyelőre nívós rozsdamentes kiegészítőkkel dobták fel, a pickup beltere fém küszöblécekkel és sportpedálokkal gazdagodott. A műhelyben természetesen egy ügyfelet sem hajtanak el, aki egyedi megjelenésű utasteret szeretne, minden elképzelést megvalósítanak a legjobb minőségi bőr és alcantara felhasználásával.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/